torsdag 20. august 2015

Hus alt på en flate

Er det noen her inne som har noen tips om hustyper/produsenter som tilbyr relativt store hus med alt på en flate, dvs ialfall større enn 130m2. Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger. Her finner du en oversikt over alle våre hus.

Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m². Skrå tomt; Stilart Herskapelig Moderne Tradisjonsrik; Annet Enebolig. Balanse er en bolig tilpasset flate tomter.


Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes.

Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Hos Nordbohus kan du velge mellom forskjellige hustyper, både eneboliger og. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan . Med alle rom på ett plan ligger alt godt tilrette også for familiemedlemmer med.


Vet hvertfall at det kan være en stor fordel da man ikke vet om/når en i familien blir avhengig av rullestol!

Jeg ønsker et slikt hus i fremtiden , men finner ikke den perfekte planløsningen helt. Derfor ønsker jeg å se deres drømmehus på en flate . Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det . Hus med enkle rene linjer og planløsninger som utnytter arealet. Vi har nå 1Hus alt på ett plan fra nettsteder. Enebolig på Borås i Frolan hustype Arcturus, alt på en flate!


Janne valgte hustypen Marianne på grunn av de spennende. Uten terskler, og med alt på en flate kan man bo i huset resten av livet, sier . Et kvadratisk, klassisk hus i murverk, med to etasjer beregnet for flatt terreng. ArchiHaley er et murhus med moderne uttrykk og alt på ett plan. Alaskasnipa er i det hele tatt et praktisk, godt og velfungerende hus. Info: Passer for flat tomt; Huset har stort kjøkken med grue og utgang til stor, overbygd terrasse; Livsløpsstandar alt på én flate; Vedlikeholdsmessig er boligen . Vi i Hellvik hus har levert ferdighus i over år.


Fra små til store hus, for flat eller skrått terreng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.