tirsdag 18. august 2015

Oljeutskiller privat garasje

Med installasjon av oljeutskiller følger også en rekke krav. Du trenger ikke oljeutskiller i sluken i en garasje. En privat garasje er ikke . VPI oljeutskiller dekker de fleste behov.


Hvem må ha oljeutskiller.

Dersom en skal ha sluk i garasjen er det krav om oljeutskiller på denne. Legger du ned et sluk eller slukrenne uten utskiller så legg en plate . Jeg har nylig kjøpt meg en dobbelgarasje og planlegger å støpe gulv der. Akkurat det med oljeutskiller på ev sluk inne i privat garasje er noe . ACO Box 1:Verksteds- og garasje.


Garasjeanlegg med tilgang til vann og mulighet for vask av biler inne i. Oljeutskiller - innendørs.

Alle sluk som har drenert til oljeutskilleranlegget skal plugges. Veiledning for oljeutskilleranlegg. For påslipp til private avløpsanlegg må det i tillegg innhentes skriftlig tillatelse fra anleggseier.


Fettutskiller Private renseløsninger. Alle virksomheter som enten har vaskeplass, smørehall, servicehall eller lignende, er pålagt å ha en oljeutskiller. Den skal tømmes minst en . I henhold til forurensningsforskriftens kapittel kreves oljeutskiller hos visse typer. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


ByggeBolig,rh:byggebolig. Storprodusenter av fettholdig avløpsvann som næringsmiddelindustri, restauranter, institusjoner etc. Da er du pålagt å følge kravene gitt i forurensingsforskriften kapittel 1 Krav til utslipp av oljeholdig avløpsvann. Det vises til Forskrift . Parkeringsplasser og garasjeanlegg tar utgangspunkt i aktuelle forskriftskrav, parkeringsnormer og -bestemmelser, . Hva du kan gjøre på eiendommen din kommer an på hvilke regler som gjelder for eiendommen.


Virksomheter med oljeholdig avløpsvann må ha oljeutskiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.