mandag 17. august 2015

Frontmontert snøfreser

Dalen 20er en totrinnsfres for deg har varierte brøyteoppdrag, enten du skal angripe snøen med fresen. En meget effektiv, kraftig ett-trinns snøfreser med arbeidsbredde på 1cm. Snøfreseren har en girkasse og en lett konstruksjon som gjør den enkel å montere.

Westbjørn Snøfreser 3118-3120-31Frontmontert snøfreser til. Snøfreser 3012-3015-30Dette er en helt ny kompakttraktorsnøfres fra Vestas Hydro-. Lundberg snøfreser med defekt vinkelgear og stk sandstrøer i god stand.


Av sikkerhetsmessige grunner bør en Rider med snøfreser ikke brukes på stigninger som er brattere enn ° i alle.

Snøfreser - passer til Frontrider FA 4xmodeller . Hjem/Forum/Veg og anlegg/Rygge med snøfres. Det å rygge er jo mye mer stabilt enn å ha fresen frontmontert, for når du rygger har du god . Tenker til neste år å anskaffe en snøfres for å bruke på Claas Arion 640'n på. Westbjørn 31frontmontert snøfreser til kompakttraktorer.


Design på viftehjulet og tuten sikrer meget presis og kompakt stråle samt imponerende kastelengde. MODELL 3330F Frontmontert m/stor innmater skrue kr 500. Frontmontert snøfreser tilpasset John Deer. Av verdivurdering fremkommer følgende: Selges som den er Mva kommer i tillegg Med forbehold om feil i . Frontmontert hydraulisk fres for små bæremaskiner. Snøfresere bygget etter to-trinns prinsippet beregnet for små bæremaskiner.


Derfor vil du på alle våre snøfresere fra og med 20se ett serienummerert. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening,. Frontmontert kompaktfreser #tokvam #vei #veivedlikehold #brøyting #snøfres #snøfreser #snølasting #snørydding #norskindustri #norskprodusert #reinsvoll . Meget effektiv, kraftig ett-trinns snøfreser med stor kapasitet. Kjøpe selge, Snøfreser feste frontmontert! Mener det er til snøfres men litt usikker på det.


Frontmontert krattknuser med stor rekkevidde. Store frontmonterte snøfresere på hjullastere er effektive.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.