fredag 3. juli 2015

Tarifflønn industrimekaniker

Som industrimekaniker har du kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Det beste er å kunne jobbe med nevene, mener industrimekaniker Bjarte Bertelsen.

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? For sveiser og platearbeider med fagutdanning vil jeg tro lønnen ligger på 130-1kroner timen, hvis du er ansatt hos en ordinær bedrift. Heltidsansatte i industri hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 5kroner per oktober 2014. Slik forhandler du lønn med dine ansatte.


Her er ti viktige punkter du som leder bør ta hensyn til ved forhandling med de ansatte om eventuelle lønnstillegg. Som industrimekaniker må du også ha kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem. Varierer veldig fra arbeidsplass til arbeidsplass.


Som industrimekaniker kan du få jobb innenfor blant annet kjemisk og mekanisk industri, . Lønn og frynsegoder Nå kan du få halv skatt i november! Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. Først av alt: Nei – det finnes ikke en nasjonal minstelønn i Norge.


Hvert yrke har gjerne en egen tarifflønn. NHO Reiseliv; Jushjelp, tariff, HMS; Lønn og tariff; Minstelønnssatser 2015.

Nedenfor finner du Riksavtalens satser som gjelder fra 1. LOs viktigste oppgave er å sikre medlemmenes andel av verdiskapingen i form av kjøpekraft og sosiale forbedringer, og å gi dette en god fordelingsprofil. Annen utdanning: Jeg vil bli Industrimekaniker,men hva tjener egentlig industrimekanikere? Løst] Overtidslønn for lærlinger (elektro) - Andre.


Hva kan jeg tjene som industrimekaniker offshore. BufretLignendeEn normal toårig læreperiode består av prosent opplæring og prosent verdiskaping, og du skal ha lønn for verdiskapingsdelen av lærlingløpet. Stava (21) er nyutdannet industrimekaniker og ettertraktet arbeidskraft i offshoreindustrien. Hvor mye tjener jeg på å jobbe på plattform i Nordsjøen? Hvor mye du tjener i jobb offshore avhenger av hvilken stilling og hvilket selskap du er ansatt i, . Skal ut som industrimekaniker i september.


Kom gjene med så mye info som mulig om jobbhverdagen lønn og. Jeg har fagbrev som industrimekaniker, men har jobbet mye med ting . OSS RM tar forbehold om feil og eventuell endringer i tariffavtalen, og vi anbefaler bedriften å sjekke lønn eventuelt med egen bransje. Har fagbrev som industrimekaniker og har tatt Brønnteknikk VGsom privatist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.