mandag 6. juli 2015

Fagbrev vaktmester

En vaktmester jobber med lettere drift og vedlikehold av bygninger og anlegg. Fra høsten innføres fagbrev for byggdriftere, som er et annet ord for vaktmester eller driftstekniker. Delta jobber også for å få til en fagutdanning .

Fagforbundet jobber for å styrke vaktmesterens og byggdrifterens rolle og stilling. Byggdrifter er utdanningen for deg som har allsidig erfaring som vaktmester/byggtekniker og ønsker fagbrev. På kurset, lærer du om drift, kontroll og ettersyn av . Jeg synes en person som får mer som vaktmester enn det folk med flere år .

En vaktmester er en person som renser og vedlikeholder bygninger slik som sykehus, skoler og boliger. Vaktmesterskolen gir deg kunnskap du trenger som driftsansvarlig eller vaktmester i offentlig eller privat virksomhet. Her avlegger vaktmester Thomas Kebely i Stokke kommune fagprøva som.


Norsk Kommuneforbund å få etablert fagbrev for sine vaktmestere. En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og. Har du jobbet lenge i dette yrket er fagbrev perfekt for deg. Trondheim, SaupstadFagbrev som byggdrifternoricus.


Veien til fagbrev gjennom praksiskandidatordningen.

UTDANNING: Nå starter hun og AOF Haugaland kurs for fagbrev i byggdrift. Faget er beregnet på de som jobber innen bygg-vedlikehold og . Utover dette er det ikke fagbrev som heter vaktmester. Men som nevnt tidligere kreves det som regel relevant erfaring eller et fagbrev innen et . Coor Service Managemnt AS søker etter en serviceinnstilt og løsningsorientert vaktmester med fagbrev som maler til Statoil kontrakten i Stavanger. Er du en faglært anleggsgartner, eller har du annet byggteknisk fagbrev? Vaktmesteren fra Bate AS leverer tjenester til ca.


Den komplette og enkle kursoversikten for Servicekurs - fagbrev, Vaktmester. Etter seks år som vaktmester ved Mandal videregående skole, tok Sverre Johanssen (59) fagbrev i byggdrifterfaget fredag, som den første i . Har du jobbet lenge som vaktmester eller i tilknytning til drift og vedlikehold av bygg kan du nå ta fagbrev som Byggdrifter! Vaktmester Borg leverer i dag vaktmestertjenester og renhold til næringsbygg, kjøpesentre, borettslag, boligsameier, offentlig sektor og privatpersoner. Vaktmester Borg AS Surfellingen 17BORGENHAUGEN Vi leverer i dag vaktmestertjenester til næringsbygg, borettslag, boligsameier, offentlig sektor og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.