tirsdag 14. juli 2015

Smørebod innredning

Og dels fordi han steller særdeles pent med dem her inne i det aller helligste: En utebo for sesongen, innredet som smørebod. Få din egen mobile smørebod og bli kongen på sletta. Vi følger opp årets trend med egen smørebod.

I anledning ski-NM på Voss har vi i samarbeid med lokale smørere innredet smøreboder som vil være å finne på NM-arenaen. Lilleboden er til planting, skismøring, vindusreparasjoner, . VELPREPARERT HYTTE: Skihytta tegnet av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter ligger som en diger kampestein ute på hogstfeltet. For ei stund siden leverte vi innredning til smørebod/ snekkerverksted for en hyttekunde her i Flå.

Bjørnnes har bygd og innredet kjelleren i huset på Borgen i Asker. Men når de får se smøreboden hans, blir de ofte stående en stund likevel. Eksempel på innredning med skibod og soverom. En stor felles smørebod med benker og utstyr er derfor innredet for å kunne benyttes av den enkelte sameier.


Husk at alt utstyr er vår felles eiendom og må . Her legger utbyggeren alt til rette med smørebod og sykkelbod/-verksted. Topp smørebod - en drøm for skientusiaster. Moderne og tidløs innredning med nøytrale farger, gjør det enkelt for deg å sette.

WC m/direkte tilgang fra Vindfang, Utvendig Sport-Smørebo 2. NOREFJELL/EGGEDAL – Flott hytte bygget i 20med soverom, ba smørebod og garasje. Dobbel garasje med bod/smørebod i bakkant. Helfliset baderom med gulvmontert wc, moderne tidsriktig innredning med servant . Ljan/Nordstrand – Vakker, klassisk villaeiendom med panoramautsikt og flott tomt. Ski inn og ut både for alpint og langrenn. Innredning har slette fronter, heltre benkeplate, toppmontert servant, . Innholdsrik 4-roms leilighet med flott beliggenhet nært marka - P-kjeller - Ingen forkj.


Du har mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak med tilvalg fra. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og . Ca 3kvm fellesareal med ski- og smørebo velvære-avdeling og felles. Badene leveres med god standard på innredning fra Svedbergs, men også med . Sameiet har badstuer og smørebod for ski som fritt kan benyttes av seksjonseiere. Kjøkken: Strøkent kjøkken med flott innredning.


Mulighet til å påvirke planløsning, innredning og materialvalg. Eller kanskje det blir byens fineste smørebo og sykkelverkste med lyse fine farger på . Snekkerarbeider/innredning/gulv - punkt nr endres til: Eikeparkett på gulv . Påkostet utstyr og innredning med meget god standard. Skistall og smøreboder, og tilrettelegging for sykkel og hund er eksempler på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.