tirsdag 14. juli 2015

Jotun linolje

Olje som benyttes, tynnet med terpentin, som båtolje og andre steder hvor maksimal inntrengning er påkrevet eller ønsket. Olje for interiør- og utvendig bruk. Kan brukes som olje til håndrørte malinger, sparkelmasse.


Vegetabilsk naturprodukt med meget god inntrengningsevne. Malerolje for interiør- og utvendig bruk. Olje til håndrørte malinger, sparkelmasse og som båtolje.

Tilsatt midler mot svertesopp. Benyttes derfor, tynnet med terpenting, som båtolje og andre . De anbefaler at oljen fjernes, enten med rødsprit eller lynol. Rå linolje herder ikke og gir en mindre hard og mer elastisk maling.


Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. En god linoljemaling fester på alle typer underlag som er rene og tørre.


Som eksempel kan nevnes tre, jern, glass, alkyd- og plastmaling. Dette produktet kan ikke kjøpes på nett.

Sjekk lagerstatus i din nærmeste butikk her. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus . Jotun , hun som jobbet i. Det finnes også malinger som er en miks av linolje og alky de kan ikke. Komposisjonsmaling, hva er det? Linoljen gjør dessuten at malingen smyger sin tett og elastisk inntil underlag. Liberon kokt linolje er rå linolje som det er blåst varmluft gjennom.


Ved å gjøre dette, kortes. Kokt linolje brukes for å få en patinert finish på ubehandlet eller rent treverk. Jeg skal til våren male vårt nye hus. LINOLJE KOKT 5L, 59kr. Alt kittarbeid ute og inne.


Spesielt godt egnet til kitting av vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.