mandag 6. juli 2015

Icopal ventex supra

Icopal Ventex Supra - et diffusjonsåpent undertak på rull. Legges direkte på sperrene og rett på isolasjonen. Icopal Ventex Supra er et diffusjonsåpent undertak.

Det fungerer som kombinert undertak og vindsperre, og legges direkte på sperrene. Icopal Ventex Supra med selvklebende omlegg er et diffusjons åpent undertak for horisontal montering. Icopal Ventex Supra er et diffusjonsåpent undertak for vertikal montering. Produktet består av PU-folie belagt med PP-filt på oversiden .

Icopal Ventex er et diffusjonsåpent undertak på rull. Legges direkte på sperrene, rett på isolasjonen. ICOPAL VENTEX SUPRA er et diffusjonsåpent undertak på rull. Leggeveiledning Icopal Ventex Supra selvklebende omlegg Diffusjonsåpne undertak for horisontal montering Blå katalog: Nr. Leggeveiledning Icopal Diffusjonsåpent undertak for vertikal montering Blå katalog: Nr.


Mai 20Produktinformasjon Icopal er et diffusjonsåpent undertak . TG 23Icopal Ventex Supra diffusjonsåpent undertak. Icopal as; Postboks 55; 14Fjellhamar; Norge; Tlf: 00.

Diffusjonsåpent undertak med selvklebende omlegg. Icopal as; Postboks 55; 14Fjellhamar; Norge; Phone: 00. Vår Ventex Supra er et moderne undertak designet for norsk klima.


Beste undertak løsninger og alle typer undertak fra Hunton, Icopal, Nortett, Ventex, Monier er tilgjengelig. Restevarer, har ca 15-15m igjen med Icopal Ventex undertak bredde m til salgs. Det er ruller, en med 11m og en med 5-4m. Icopal Ventex Supra – et diffusjonsåpent undertak på rull. Undertaket Ventex Supra fra Icopal er nå teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk for legging ned til graders fall.


Undertaket Ventex Supra fra Icopal er nå teknisk godkjent av SINTEF for legging ned til graders fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.