fredag 10. juli 2015

Flisekompaniet ski

Flisekompaniet Ski har en stor VVS avdeling som gjør at det blir lettere å bestemme seg for produktene du har lyst på. I butikken kan du avtale tid for å få tegnet . Norges største utvalg av lagerførte fliser.

Vi tilbyr produkter innen flis, naturstein og andre overflateprodukter. I tillegg til baderomsmøbler, kraner, dusjer, badekar . Ser du etter ◴ åpningstidene til Flisekompaniet? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Flisekompaniet i Åsveien 14Ski i Ski på . Her finner du ukens kundeavis fra Flisekompaniet i Ski og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. Flisekompaniet - ba baderom, baderomsentreprenør, baderomsinnredning, baderomsmøbel, baderomsrehabilitering, baderomsrenovering - Finn firmaer, . Finn ut driftstimer Flisekompaniet, Ski, 14Åsveien Flisekompaniet Ski. Ring gratis til Flisekompaniet Ski nå eller skriv en vurdering.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Salg av fliseløsninger til forbrukerkunder -Salg av fliseløsninger til profesjonelle kunder -Fortløpende oppfølging av kunder, ordre og pristilbud -Utvikling, orden . Vi søker nå en selger på heltid til vår butikk på Ski. I Flisekompaniet ser vi etter blide og positive personer som brenner for det å selge.


Flisekompaniet Ski holder til på besøksadressen Torgveien 1 14Ski. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-01-og som et . Flisekompaniet Oslo og Akershus AS avd Ski har besøksadresse Åsveien 14Ski. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen . Kjeden tilbyr landets største og mest attraktive utvalg av produkter i alle prisklasser. Flisekompaniet er landets suverent største og ledende fagkjede innen fliser. Med over år i bransjen står vi for kvalitet og trygghet – de viktigste momentene når du skal velge flisleverandør.


Flisekompaniet Ski hasn't shared anything on this page with you.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.