fredag 10. juli 2015

Anleggsspade

En stor og klassisk spade til graving av grøfter og mengder med masse. Spaden har mange bruksområder og stålbladet på spaden er meget solid. Anleggsspade Classic Fiskars. En stor spade til graving av grøfter og andre tyngre jobber.


Helpresset modell i herdet kvalitetstål.

Pulverlakkert blad med ekstra . Dette er den originale norske anleggspaden. Fiskars-spaden er en sveiset modell med forsterket bla hvor innfestningen til skaftet løper lengre opp enn på. FISKARS ANLEGGSSPADE CLASSIC Stor og solid spade til graving av grøfter og andre tyngre jobber. Kjøp ANLEGGSSPADE online hos BAUHAUS. Kjøp FISKARS KLASSISK SKAFT TIL ANLEGGSSPADE RETT online hos BAUHAUS.


Fiskars klassisk skaft til anleggsspade rett Spadeskaft som er beregnet . Sveiset modell i herdet kvalitetsstål.

Den “originale” norske anleggsspaden. Det helpressede herdede stål. Denne anleggspaden er den originale norske anleggspaden. Det er en sveiset modell med forsterket bla og hvor innfest. Sannsynligvis markedets mest robuste redskap.


Structrons patenterte glassfiberskaft. Ingen vinkling på bladet. Den orginale norske anleggsspaden. Testa på grøfting her om dagen og fungerte særs godt! Lett, samt at pereforeringa.


Den originale norske anleggsspaden. Bredde x lengde: 2 x . Vis forhandlere av Wolf Garten Skriv ut produktark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.