torsdag 9. juli 2015

Fine bilder til stue

Finn veggbilder som DU vil ha på stueveggen din! Bestill størrelsen som passer DEG best, og få spesiallaget bilde i posten (4-dager). Handle postere og bilder til stuen fra velkjente varemerker.

Møbler, belysning og hjeminnredning på nett. Vi i Roomtilbyr raske og trygge leveranser hjem til . Bestill Bilder til stue online hos Happywall. Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.

Hos oss kan du også finne bilder og motiv som inspirerer og skaper harmoni hjemme. Din personlige atmosfære finner du hos oss. Leter etter noen freshe bilder til stuen. Synes det var masse fine bilder på siden moret anbefalte. Er det en ting vi trygt kan kjøpe på nett, så er det bilder og postere.


Denne bloggen med bilder til salgs er linket til før et sted her. Bildet til venstre har jeg ikke sett før, jeg liker at det “ser” mot de andre. Kul stue med mange kontraster og forskjellige stilarter.


Hos Bohus får du små og store bilder til ditt hjem.

Vi har oljemalerier, canvas og motiver fra kjente kunstnere. Bildene trykkes på cm tykke plater, og så er det opp til deg å lage ditt helt. Bildet passet perfekt i stuen deres, fordi det har mange fellestrekk . Skal det være på stuen vil du kanskje at det skal gjøre deg gla mens det er viktig at det gir ro og en avslappende . Er du på jakt etter glede og farger, har vi fargerike, abstrakte bilder og flotte pop art-inspirerte trykk som utgjør fine blikkfang. La oss gå offline og vise frem favorittbildene på en ekte vegg til en forandring! Vi har et stort utvalg av ferdig innrammede bilder.


Vi har funnet frem ti fine kjøp til stuen, og alle koster under 15kroner. STILIG STUE: Vi elsker bildene på veggen! LES OGSÅ: Få sommerstemning i stua på 1-2-3 . Gå en tur ut med ett digitalt kamera, ta noen fine sort hvitt bilder og få de blåst opp og trykket på lerret m/ramme.


Skal definitivt kjøpe mer derfra, nå har vi hele stua full men skulle gjort seg med noen bilder på . Slik ser bildet til fotograf CF-Wesenberg ut før det blir behandlet. Hvis du for eksempel tar bilde av stuen - få med peisen. Rustadsaga Sportsstue, Oslo Bilde: Fine omgivelser - Se TripAdvisor-medlemmers 2objektive bilder og videoer av Rustadsaga Sportsstue. Denne uken kommer jeg til å ha fokus på å få trykket bilder klar til veggene hjemme. Bilder og postere gir jo hvert rom en personlighet.


Levi synes også posterene var fine sa hun, og la seg rett foran mens jeg tok bilder, nusselig! SÅ fine bilder (som alltid hihi) av den veldig koselige stua di :) Deilig . Jeg legger ut bilder av stuen i dag, jeg er veldig fornøyd med alle møblene. Jeg kommer til å legge ut masse fine bilder her på bloggen.


Jeg kom på at jeg aldri har vist denne delen av stuen, eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.