torsdag 9. juli 2015

Asfaltere gårdsplass

Skal du asfaltere på privat grunn? Vi har laget en sjekkliste og et sett av anbefalinger for deg som skal asfaltere privat gårdsplass , oppkjørsel, stikkvei og lignende. Våren er i anmarsj og mange begynner å trekke utendørs for å gjøre prosjekter som kanskje er planlagt gjennom hele vinteren. Mange skal sikkert gjøre noe med innkjørsel og gårdsplass - og tenker at asfalt er et godt alternativ.


Forespørsel: Ring eller send oss en e-post. Deretter avtaler vi en uforpliktende befaring på stedet.

På befaringen kikker vi over hva som skal gjøres og kommer med råd og vink. Mange ganger kan man få prisen direkte på stedet eller man kan få tilsendt prisen pr e-post senere. En asfaltert gårdsplass er praktisk, enkel og slitesterk.


Asfaltering er en bransje som er sterkt . Asfalt er tilnærmet vedlikeholdsfritt i en lang periode, og det er bare å spyle forsiktig vekk grus og annet rusk og rask. Underlaget må være pukk i fraksjonene 0-eller 0-32. Materialer må ha god bæreevne og være drenerende.


Les gjennom denne siden. Pris for asfaltering av Gårdsplass og Parkering er ofte billigere enn hva mange tror.

Dette må man ta høyde for mot kantstein og garasjeport når man skal asfaltere. Enkelt og Vedlikeholdsfri i mange år. Vi asfalterer alt fra gårdsplasser , oppkjørsler og parkeringsplasser til asfaltering av veier og fortau for bedrifter og privatpersoner i Østfold og Akershus. Vi utfører gjerne krevende asfaltjobber der fall og finish er avgjørende.


Relaterte ord: priser på asfalt, knust asfalt, asfaltering gårdsplass , asfalt priser, asfalt pris, asfaltering privat, asfaltering priser, priser asfaltering, pris på asfalt, asfaltering pris, asfaltering av gårdsplass, pris på asfaltering, pris asfaltering, pris asfalt, gummiasfalt, asfaltere gårdsplass , asfaltere . Endelig er anledningen her for å asfaltere gårdsplassen. Vi har ganske stor gårdsplass, nå er det subbus på den. Det er jernbanesviller som avgrensnin.


Underdekke er en miks mellom betongdekke og grus. Da var vi igang med asfaltering av ca 180mgårdplass. Etter og tidligere hatt belegningsstein var jeg nå fast bestemt på asfalt da dette er mer vedlikeholdsvennlig. Hadde det vært en gårdsplass der jeg ikke skulle vaske bil og nesten ikke kjøre, ville jeg gått for stein pga det rent estetiske.


Har sett på endel eldre tun, og de med asfalt ser heller skrantne ut, kontra de med stein, men det er klart, for prisen så kan man jo asfaltere to ganger. Har du behov for asfaltering ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.