onsdag 1. juli 2015

Alvim entreprenør

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Firmaet har sine kontorer sentralt i Spydeberg, nærmere bestemt på Løvestad Industrifelt. Vi har i dag ansatte. Arbeidsområdet består i hovedsak i indre Østfol med også i deler av Akershus. Vårt arbeidsfelt er alt fra mindre gravejobber til større veianlegg og industribygg.


Ta kontakt om eventuelle tilbu befaring eller faglige spørsmål.

Alvim entreprenør AS fra , Østfold. Bygg- og anleggsvirksomhet. Vi besitter bred erfaring innenfor alle fagområder i anleggsbra. Selskapsform, Privat aksjeselskap.


Eierne er blide som dagen er lang og godt kjent av de fleste i Spydeberg. For ordens skyl vi snakker selvfølgelig om Ole og Ingar Alvim. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem.


Se mer informasjon under fanen Lærefag.

Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt . Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Siste medlemsnettoppdatering: 07. Vis Ingar Alvims profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Ingar har jobb jobb oppført på profilen.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Ingars forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Informasjonen fra rådmannen tas til orientering. Indre Østfold kontrollutvalgssekretariat IKS.


I kontrollutvalgets møte 21. I mailen ble det reist. Bransje:Bygging av vann- og kloakkanlegg. MER INFO OM ALVIM ENTREPRENØR AS. VA Kolås,Byggetrinn II.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. EØrje-Vinterbro, Mindre arbeider i forbindelse med E18-utbygginga. Greaker vedlikehold AS.


Firmaet opplyser at de kommer til å sette i gang rett etter fellesferien. Dette er et samarbeid med Politihøgskolen, som etter det ØB forstår lager caser der studentene først skal være med når brannvesenet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.