onsdag 1. juli 2015

Tips til bad

Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og reportasjer som vi håper kan hjelpe deg med tips og inspirasjon til det nye badet ditt. BufretLignendeSmå bad er vanlig i leiligheter i de større byene. Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt.

Dette bør du tenke på når du skal pusse opp badet. Her er smarte tips til deg som skal pusse opp badet. Resultatet er at det også blir stående i mange år før det blir gjort noe med.


Men det trenger faktisk ikke å koste en formue å pusse opp badet.

Med disse enkle tipsene får du et bad med særpreg. Under har vi samlet alle klikk's artikler om. De fant plass til et ekstra bad i trappen. Få mer velvære og positiv energi på badet med få grep.


Klikk videre og se våre tips til enkel fornyelse av baderommet! Her finner du interiørbloggernes fineste bad. Under finner du enda fantastiske bad som ikke . Uansett om du planlegger et stort eller lite ba så er prinsippene det samme! Med disse ti enkle tipsene i bakhodet når du skal planlegge badet ditt, vil du få et .

Bygge bad og pusse opp bad - skal du bygge eller pusse opp bad finner du tips om hvordan du smartest mulig kan gjøre det her. Baderomsbelysning – artikler om baderomsbelysning og tips som handler om belysning til bad finner du hos Vi i Villa. Kari Setsaas, markeds- og innkjøpssjef i Comfort har flere smarte tips når det kommer til innredning av baderom, særlig når rommet er lite. Mange er skeptiske til å pusse opp badet utan fagfolk, men det er mykje du kan ordne sjølv.


GRØNT PÅ BADET: Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende. Marie Olsson Nylander tips til hvordan du kan piffe opp badet ditt selv! Vårt forhold til bad er i endring - det er mer og mer et sted for fred og nytelse. Her kommer noen gode tips når du skal pusse opp badet:. Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på.


Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere. Få råd og inspirasjon som kan hjelpe deg i prosessen med å lage nytt bad eller vaskerom. Det kan være litt av en utfordring å innrede, men bare fordi et bad er lite trenger det ikke være kjedelig! I dag deler jeg av mine beste tips til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.