tirsdag 30. juni 2015

Avfallsbeholder kjøkken

En stilren og solid avfallsbeholder i stål for innendørs bruk. Avfallsbeholder 15L plast i stål finish med auto lokk. Leveres standard med hjul for god mobilitet. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Distribusjonen skjer fra . Ergonomisk utformet avfallsbeholder for alle miljøer.

Spesielt egnet i kjøkken og sykehusmiljøer. Med sekkeholder, pedalåpning og demping når lokket lukkes. Hold kjøkkenet rent og ryddig med vårt utvalg av avfallsbøtter og tilbehør for kildesortering. Med vårt sortiment av avfallsbøtter holder du orden på avfallet og . Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme?


Her har vi samlet en del linker til leverandører av slike løsninger. Finn ut mer om kildesortering der . KJøKKEN OG SERVERINGSSTEDER.

Her er våre kombimodeller hvor askebeger og avfallsbeholder er kombinert. Femunden er en stilren, solid og praktisk avfallsbeholder i stål for innendørs bruk. Tork 50L avfallsbeholder i Elevation Design er ideell for mange toalettrom og kan monteres fleksibelt på veggen eller gulvet i henhold til plass tilgjengel. Innebygget avfallsbeholder med lokk. Kildesorteringssystem ideellt for kontorer, spiserom, kjøkken og områder som er.


Robust og solid avfallsbeholder for ulike formål, for eksempel papir, glass, . Standard beholderløsning: I Vesar har vi et standard beholdersett som er tilpasset en husholdning. Dette er tre stk beholdere på 1L, en til restavfall, en til . Solid slagfast avfallsbeholder som sikrer lang levetid. Gulmontert kjøkkensorterer passer i de fleste kjøkken. Praktisk avfallsbeholder i hvit PP med hjul ø100mm. Egner seg spesielt godt til kantiner, kjøkken , restauranter . BioBag tilbyr komposterbare og biologisk nedbrytbare produkter.


Avfallbeholder til riktig oppbavaring av brennbart materiale. EE-avfall, farlig avfall,. Kombinert innfelt papirdispenser og avfallsbeholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.