onsdag 10. juni 2015

Vaskerom og bad i ett

Bad og vaskerom i ett ? Vi ser nærmere på fordeler og ulemper med å ha vaskemaskin på badet , og gir noen råd til deg som vurderer å kombinere vaskerom og bad. I huset var det ikke noe ekstrabad , kun et lite gjestetoalett, så løsningen ble å rive en vegg og innlemme en utebod i det som skulle bli familiens nye bad. FØR: Ved å slå ut en vegg og integrere en utebo fikk familien både bad og vaskerom i ett.


Selv om mange boliger kan skilte med eget vaskerom , må vaskemaskin og eventuelt tørketrommel ofte plasseres på badet i andre boliger.

Spesielt på små bad kan dette være en ulempe, fordi det. Trenger du mer lagringsplass, vil derimot ett - eller flere høyskap være tingen. Vill du vise meg bilde av det?


Noen som har bad og vaskerom i ett ? Flere resultater fra forum. Et prosjekt hvor jeg bisto huseier for å finne en løsning – Fin artikkel og lekre bilder fotografert av huseier Gro. Artikkelen: GJESTEBAD MED SKJULT VASKEROM.

Bilde fra planleggingen. Vaskesøyle skjult i høyskap. Store skuffer under benk skjuler skittentøy. Smart:) Kombinert bad og vaskerom.


Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Jeg har også bistått med planlegging av hovedbadet i . Paret Helena og Marius ønsket seg et ekstra bad. I kjelleren hadde huset vaskerom , med en bod vegg i vegg.


Vi foreslo å slå sammen disse to rommene og resultatet ble et lekkert bad og et praktisk vaskerom. Her er noen eksempler på smarte løsninger: vertikale fliser for å for skape et . Dytter litt på denne, da vi lurer på det samme. Vurderes også å ha vaskemaskinen i 2. Så er det dette med egen inngang til vaskerom , kommer vi . Anonymous poster hash: 8e2a5.


Pusse opp badene og vaskerommet.

Ville ikke ha delt det i to når dere har ett bad utenom også. Med Corian kan man lage kompliserte former, eller velge en enkel design i ett stykke uten synlige skjøter. Her finnes det ingen fuger,. En drøm for mange er en søppelsjakt fra badet til vaskerommet , hvor man raskt og praktisk får skittentøyet rett ned i den kurven det skal. Bygger du hus fra grunnen av, . Det er ikke mulig å rive noen vegger for å samle rommene, da det er en trapp mellom badet og toalettet.


Jeg tenker alternativet med å plasere toelettet inn på badet , og gjøre det eksisterende toalettet om til vaskerom. I dag har vi vaskemaskin og tørketommel inne på badet. Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på.


Hva ville dere ha gjort? Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene. Badet som er der nå skal rives og det skal flyttes rør og avløp fra eksisterende til an annen plassering på ett rom. Flislegges vegg og gulv, settes inn spotter i tak, nytt toalett vegghengt, sette inn dobbel vask med armatur, dusj med glassvegg og ny dør til bad.


Dette er til ett boretslagrekkehus så . I denne episoden av Hjemmefikserne får du tips av Sigurd Sollien om hvordan du pusser opp. Slik økte de arealet på gjestebadet til litt over m2. Med trinnfri tilgang menes at atkomst til rom internt i boenhet på inngangsplanet . Atina underskap grå høyglans. Høyskapene kommer i samme finsih som underskap, har dører og er vendbare.


Lystopp med LED-belysning kan monteres både på speil og speilskap. Speilskap leveres med integrert LED-lys, mens speilene kommer i to varianter: Ett med integrert lysstoffrør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.