onsdag 10. juni 2015

Garasje med anneks

Vi har utviklet to anneks i ulik størrelse, i samme stil som Solheimshytta. Tilsvarende har vi utviklet en type garasje. Forøvrig så bygger vi anneks og garasjer i .

Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus,. Det vil si at da kan du sette opp mindre byggverk, som garasje og andre uthus, . Og til sommeren legge med en drensrist forran porten/rundt garasjen slik at vannet. Diskusjonsforum Garasje, anneks og uthus.

Skal du bygge ny garasje, anneks eller uthus i hagen? Det finnes mange fine ferdigløsninger på markedet, men de fleste har det til felles at . Materialbeskrivelse stor enkel garasje xx m(PDF). Filter: Serie: Vis alle modeller, Grunnmodell, Unik design, Bod/Anneks/Garasje. Osen Småbygg AS er et lite selskap med spesialområde bo anneks, garasjer og mindre snekkerarbeid på Furutangen.


Større anneks slik som dette, benyttes gjerne som en . Hva med en garasje, eller kanskje anneks til hytta eller huset? Vi har produsert en rekke varianter av dette opp gjennom årene! Pen enebolig med garasje og anneks på Bremsnes.

Boligen er på ett plan og inneholder stue, kjøkken, bad/wc, wc, tre soverom, disponibelt . Hjerkinn - Ny og svært innholdsrik hytte med stor tomt, fantastisk panoramautsikt, vannbåren varme, garasje og anneks! Sjarmerende og flott enebolig/hytte i naturgitte omgivelser - Garasje og anneks. Budgivning pågår, siste bud: Planskisse enebolig. Meget hyggelig familebolig med godkjent utleiedel, trippel garasje og anneks.


Tre Garasjen har alle muligheter – enkeltgarasje, dobbel garasje, garasje med eller. Funkis; Skreddersydde garasjer, tilpasset ditt behov; Boder/Anneks . Gnr bnr 4Hagneset - Garasje med anneks - Dagfinn Frostad. S, Gnr bnr 4- Garasje med anneks - Søknad om dispensasjon frå regplan . Garasje på Holten Dobbel garasje med bod i enden.


Fritidsbolig med anneks og garasje, fantastisk beliggende i Geilo Fjellandsby med skiløyper som går rett utenfor tomtegrensen og skiheis i umiddelbar nærhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.