tirsdag 23. juni 2015

Trendy soverom

TRENDY I 2017: Det er bruntoner som blir fargetrenden fremover. Du trenger ikke å male hele rommet for å forandre det. På soverommet gir det stor effekt å male selv begrensede områder.

En liten boks maling rommer et hav av kreativitet. Med litt farge kan du enkelt forandre et rom. De mest moteriktige interiørfargene akkurat nå er dessuten perfekte å sovne til.


Slik skal interiøret på soverommet ditt se ut nå.

TERRACOTTA: Terracotta-farger er noe av det mest trendy som finnes om dagen, og kan godt . Alt må ikke matche som det måtte tidligere, som for eksempel slik det var med kaffe latte-stilen. Det er trendy å ta messing inn på soverommet . Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! LES OGSÅ trendy lamper du kan lage selv. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


NYTT OG GAMMELT: Interiørstylist Tone Kroken forklarer at det er trendy med røffe og personlige rom. Articles tagged with 'Trendy Soverom Farger' at DIY Start - Norge. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Mal deg et trendy soverom - Trender - ifi. Inspirasjon til soverom - Kokosvegg fra WALL-IT skaper en lun stemning på soverommet. Tips til vegg på møterommet - korkvegg fra WALL-IT er trendy, bra for . Et trendy og lekkert soverom med vår sengegavl og puff Napoleon grey! Begge er nå tilgjengelige igjen i nettbutikken vår! Soverommet skal være din eller deres eget rom, der stil, atmosfære og stemning skal være tilpasset deres personlighet.


Lag en avslappende pusterom for deg selv i ditt eget hjem med et nytt soverom design. Forskere og interiør designere er enige om at farger påvirker hjernen og . Du kan søke etter stil soverom stil metoder eller andre tallrike trend på bildene. For trendy soverom bakgrunnsinteriørdesign design, formaterer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.