tirsdag 23. juni 2015

Bygge anneks selv

Bygg et anneks eller gjestehus til dine gjester. Med våre byggeveiledninger får du både inspirasjon og guider til hvordan du selv bygger et anneks. Nye byggeregler gjør det enklere å bygge et anneks. Jeg vil oppfordre alle til å ha en god dialog med naboen, selv om det ikke lenger vil være noen . Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper.


Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon.

Bygg utebod eller anneks uten å søke. Husk å sende melding til kommunen om tiltaket etter oppføring, selv om tiltaket ikke er søknadspliktig. Pass på at materialene holdes tørre og rene under byggingen selv om det regner.


Og selv om de kalles for redskapsboder kan de jo brukes til mye annet. Les også: Bygg anneks uten byggemelding. ANNEKS UTEN BYGGEMELDING : Til hagen eller hytta, lagringsplass eller utestue.


Dette annekset fra Jabo er ikke det billigste, men ganske . Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner. Kommunen kan hjelpe deg å.

Du trenger ikke alltid å sende inn søknad om lov til å bygge anneks på hytta. Du bør også ha noen klare tanker om hvor mye du kan klare å gjøre selv , og om . I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv. Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv.


Her finner du informasjon om grillhytte, anneks ,bod og uthus. Skal du pusse opp eller bygge nytt? Dette er stedet for å finne inspirasjon til jobben.


Alternativet er å kjøpe et byggesett , men jeg synes de er veldig dyre ift røffe. Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Det å bygge flere små bygninger, vil danne et tun som kan ligge godt i . Faktisk kan du sette opp et anneks på kvadratmeter uten å spørre. Selv om man ikke trenger å søke om oppføring av disse bodene er det . Stalltips fra hageekspert: Slik bygger du drivhus selv.


Vil du bygge et anneks eller hagestue som skiller seg fra naboens? Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks , lysthus,. Du kan søke om å være det selv , men det enkleste er å bruke en byggmester som . Og at selv den dyreste boden eller lekehuset forfaller uten vedlikehold?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.