tirsdag 9. juni 2015

Moderne rekkehus

Innholdsrikt og moderne rekkehus med mye lys og luft, soverom og en stor og flott terrasse. Inngangen i første etasje deler et lunt overbygg med sportsboden. Husene ligger i forkant av tre leilighetsbygg noe som skaper et hyggelig lite tun.


Boligtype: Rekkehus , Eierleilighet. Nye boliger har bedre isolasjon og varmegjenvinning i ventilasjonsanlegget.

Rekkehuset ligger i et meget barnevennlig område med kort . Flotte og moderne rekkehus i Skjeggestadåsen. Adresse: Postboks 3 . Nytt moderne rekkehus i nærheten av sjøen. Rommene er svært lyse som det er mange doble vinduer.


Velkommen til Tømmerdalen 15 et moderne rekkehus beliggende i attraktive Skåredalen. Praktiske og moderne rekkehus med carport og hage i et sentralt bo område.

Illustrasjon av rekkehus. Jaren - Lettstelte og moderne rekkehus på 1kvm over to plan. Walk-in-closet, 3-soverom og bad. Gode buss- og togforbindelser.


Dette smukke prosjekt, kombinerer den moderne byggestil sammen med natursten. Dette moderne byhuset i Palmas gamleby tilbyr 380mboareal samt en vakker takterrasse. Eiendommen har soverom alle en-suite, et stort spisestue, . Lyst og trivelig rekkehus. Bright and cozy townhouse.


Kort vei til nær sagt alt du trenger. Fra Jærhagen med shopping- og kafèmuligheter til flotte naturopplevelser på Borestranden eller i rekreasjonsområdene . Bra ca 1m² - P-rom ca 1m². I tillegg kommer carport. Kommer for salg - meld interesse i dag.


Fint rekkehus som ligger i første linje i ettertraktet område. Huset er lyst og delikat med moderne .

Moderne rekkehus i første linje i Portixol. Austadveien borettslag bygges på historisk grunn. Tomten er skilt ut fra Nordre Fjell gård som i sin tid ga.


Rotneshagen, som ligger et stenkast fra . Her kommer det snart ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.