fredag 26. juni 2015

Biltema motorsag test

Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Noen som har testa 50cc saga til biltema ? Hvor er denne produsert, eventuelt produsent? Er det noe å bruke penger på?


Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.

Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest. Hadde ikke satsa på denne, om år får du sikkert ikke deler til den. Hadde heller kjøpt en enkel hobby sag fra Stilh, Jonsered eller Husqverna. De beste motorsagene i denne testen er lette å vedlikeholde, har bra med krefter.


Jeg ser for meg så billig som mulig, men ønsker ikke ei biltemasag til. Langt mer praktisk enn motorsag og stige, og vesentlig mindre farlig. Er billigsagene i lavprisbutikkene like gode som motorsager til flere tusen.

Jeg er desverre ei kløne med fil, og klarer ikke å få motorsagkjedet bra. En kjedesliper frå biltema til kr 31- er suverent billigast viss du tar . Kun hobbybruk og mest om vinteren, men bør kanskje ikke være drepende varm om sommeren. Biltema og rasker med oss en billig sag? Effektiv motorsag på batteri. Det er klart at et slikt tre er en syretest for batteriet, men Ah klarte brasene med god margin.


MÅ bruke motorsag , bestill et Stihl-kjede med hardmetallspisser. PRIMUS- POWERGAS vs BILTEMA -GAS test. Clas Ohlson Bytt ut det gamle sløve kjedet med et nytt.


Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen. Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. Har ikke testet den, men den ser veldig bra ut til litt diskré stirydding .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.