fredag 26. juni 2015

Laminat skipsgulv

BerryAlloc Original er et High-Tech Laminat som kombinerer det sterkeste låsesystemet i aluminium med en overflate i høytrykkslaminat. Skipsgulv Merbau er et laminatgulv med et eksotisk utseende. Det kommer i smalt bordformat, med faser på langsidene for å gi rommet dybde.

Original Eik Hvitoljet Skipsgulv er et 2-stavs laminatgulv med et låsesystem i aluminium som garanterer et perfekt resultat. Original Eik Varmbrun Skipsgulv er et 2-stavs laminatgulv med en overflate som er ekstremt motstandsdyktig mot slitasje og sikrer at gulvet skal beholde sine . Alle High-Tech Laminatgulv fra BerryAlloc er konstruert med deres patenterte aluminium . Meget slitesterkt og billig laminatgulv fra Alloc.

Originale skipsgulv er ofte dyre og en trenger litt nevenyttig ekspertise for å legge dem. Berry Alloc laminatgulv - Original Eik Varmbrun er et High-Tech Laminat gulv som er beregnet for steder med stor slitasje. Vi vurderer laminat skipsgulv på stue/kjøkken, og har nå prøver på både Pergo (Mahogny) og Alloc (varmbrun eik) skipsgulv liggende. BerryAlloc er i stadig utvikling og perfeksjonering av nye teknologier innen laminatgulv, og alt dette kulminerer i vårt High-Tech Laminat. Parkett og laminat til ekstra lave priser.


Laminat mm Exquisit Plus Pettersson Oak Nature. Skipsgulv Ask Marine Hvitoljet m/Gumminate. Eik skipsgulv med normal eller matt lakk og mørk nate.


Maxbo selger laminat skipsgulv, som ser ut som natet teak gulv.

Synes den er fin, men de oppgir at den ikke passer i våtrom. Høytrykkslaminat er betydelig mer slitasjebestandig enn tradisjonelle laminatgulv. Gulvene er klassifisert som 34/ACsom indikerer enestående slitestyrke mot . Den unike låseteknikken i kortsidenes fuger gjør Ocean skipsgulv av laminat betydelig raskere å legge enn vanlige laminatgulv.


Her er på skipsgulv i laminat, type mørk valnøtt. En tid nå har vi sett at folk går til anskaffelse av bedre og dyrere laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.