fredag 26. juni 2015

Øvrebø kjøkken

Kjøkkenprodukter har over års erfaring med produksjon av. Med bred erfaring, og dyktige fagfolk, står vi klare til å hjelpe deg med ditt kjøkken. En flott familie kjøkken virkelig er hjertet av hjemmet.

Vi tilby skreddersydde løsninger med fokus på håndverksmessig kvalitet og service. Spesialløsninger til private hjem, kontorer og offentlige miljøer er vår nisje. Vi tilbyr førsteklasses løsninger både til kjøkken, ba bibliotek, trapper, reoler, m. Kontaktinformasjon for Øvrebø Kjøkkenprodukter AS Øvrebø, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vi leverer nye benkeplater til ditt kjøkken. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Flott enebolig med garasjer på solrik tomt.


Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad og soverom. Våre satsingsområder: Kjøkken, ba trapp.

Hytter er bygd etter dei beste norske tradisjonar med innvendig panel i furu,. Meget innholdsrik og flott enebolig m/ dobbel garasje. For visning utenom avtalt tidspunkt kan eier kontaktes på tlf.


Anne Lise Øvrebø har stor respekt for gamle hus. Difor var det ekstra spennande å bygge heilt nytt kjøkken. Stovehusa var av gamalt store, dubbelhøge hus med to stover og to kammers, med gang og kjøkken midt etter.


Var det både fram- og bakdør var det to ganger . Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Kjøkkeninnredning - Produksjon i Vest-Agder. Representant for Øvrebø Prestegård tar imot bestilling. Innredning Kjøkken : Kjøkken innredning - Øvrebø Snekkerverksted. Boligen ligger på solrik tomt i barnevennlig strøk på Øvrebø.


Stoe entre/gang, kjøkken, stue, soverom og kombinert bad/vaskerom. I de tilfeller hvor også en bihusholdning disponerer eget kjøkken, er dette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.