torsdag 21. mai 2015

Fornying av trapp

Eystein Brevik i Straume fikk litt hjelp av kone og barn til maling, men ellers gjorde han alt arbeid med å fornye trappa selv. Det er enklere enn du tror å fornye trappen - du kan male eller legge nye, ferdige trappetrinn. Her får du tips og råd om du skal pusse opp trapp.


Skal du pusse opp trappen? Se trinn for trinn hvordan du går fram for å fornye og pusse opp trappen. Fornyelsen av trappen tok ca dager.

En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen! I tillegg til å fornye trappetrinnene, kan du også vurdere å gjøre noe med rekkverket. Hva med å erstatte spilene i rekkverket med glass og beslag i stål.


Glasset du bruker i rekkverket bør spesialtilpasses, så her må du kontakte en lokal glassmester. Vi tar på oss oppdrag av fornying av deres trapp. Med vår lange erfaring som trappeprodusent løser vi de fleste utfordringer. Vi tilpasser nytt rekkverk til eksisterende trapp og produserer nye håndlister.


Krummet sving, glassrekkverk, mulighetene er mange.

Vi gjør en uforpliktende befaring og gir fast pris . Gratis måleskinne til alle som bestiller trappefornyer! Smart måleskinne som fjør utmålingen av de gamle trinnene over til ny trinnplate meget enkel. Alt du trenger for å kle inn, og fornye din gamle trapp. Vi har mange flotte løsninger for å få den gamle trappen nesten som ny igjen.


Før du går videre, vær vennlig å les dette . Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt! Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Hva gjør du egentlig hvis du har blitt “ møkk lei” av den gamle tretrappen? På de neste sidene i denne artikkelen får du flere smarte svar!


Artikkelen fortsetter her. Trappefornyer krever lite grunnarbeid og kan monteres på de fleste underlag. Trinnene limes fast på de eksisterende tr.


Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer. Andre sverger til treverk som matcher gulvet i den ene eller andre etasjen.


Forny den eksisterende trappen hurtig og effektivt. Det er både enkelt og effektivt å fornye trappen.

Samtidig har trender ført til at trappen betraktes som en viktig del av hjemmets interiør. Spar både tid og penger ved å velge fornyelse av trappen i stedet for å bytte den ut med en ny. Det å skifte ut den gamle trappen er ofte enklere enn du tror. Oppussing av eksisterende trapp kan for mange bli en kostbar affære og prisen kan komme opp mot en ny trapp.


Dersom du ønsker å skifte ut eller bytte din trapp så ta kontakt med oss for . Hvorfor erstatte trappene når du kan fornye det? Vi er spesialister i renovering av trapper. Våre trappe renoveringer blir for det meste gjort i parkett eller tre mye, men også en del laminat. Gjenbruk er i vinden som aldri før, og en profesjonell trappefornying kan spare deg for både tid og penger. Tekst: Majken Svorstøl Foto: FormTrappan.


At trappefornying er populært og i tiden, viser økningen i antall jobber som . Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. ALT DU TRENGER Å VITE OM BRUK AV KONTAKTPLAST I TRAPP Kontaktplast i trapp er en lekker og rimelig måte å fornye trappen på. Du slipper alt maset med pussing, maling, malingskoster, støv og ventetid til det tørker. Eneste forarbeidet du trenger å gjøre er å vaske trappen først. Pass på at trappen er helt tørr før du . Har en vanlig furutrapp med helt rette trinn med filtsåle og en avsats på midten.


Noen her som har noe å anbefale. Trappa er åpen, men har tenkt å ha lukket trinn på den nye. Kikka på ny trapp, men måtte legge meg nedpå når jeg så prisen.


Så løsninga blir DIY eller en eller annen trappefornyer-løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.