torsdag 21. mai 2015

Fornye benkeplate kjøkken

Det er null problem å fornye kjøkkenbenkplater med maling, enten du har benkeplate i tre eller laminat, bekrefter Kristian Sørli hos Fargerike . Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Nøkkelen er sliping og olje. Men det betyr ikke at det . Kontaktplast er et rimelig og lekkert alternativ for fornyelse av benkeplaten. Du kan få kjøkkenbenk i marmor til en brøkdel av prisen eller hvis du leier kan du .

Den flekkete og slitte benkeplaten på kjøkkenet kan selvfølgelig bli flott igjen. Kan vi fornye benkeplaten ? Benkeplaten på kjøkkenet vårt er mørk. Alle kjøkken hvor skrogene er i god stand kan fornyes. Har du en eldre heltre benkeplate som ikke er vannskadet eller har andre skader, kan . Lyst til å fornye kjøkkenet uten å skifte ut alt?


Vil takke for en kjempe flott fornyelse av mitt slitte kjøkken. Den bærende strukturen blir stående mens alt det ytre som fronter, dører og benkeplater byttes ut. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid.

Jeg er også en stor fan av å fornye med spraymaling. Kan man male benkeplaten med Bengalack? Kontoret mitt var før en del av en hybelleilighet, det er derfor et kjøkken her. Her er tipsene som gir deg nytt kjøkken til en brøkdel av budsjettet. En tynn benkeplate er en smart måte å oppdatere kjøkkenet på.


Jeg skal male en benkeplate i laminat, fordi jeg er ute etter den billigste. En mørk benkeplate i heltre gir kjøkkenet et eksklusivt preg og er med på å løfte hele rommet visuelt. GI KJØKKENET ET LITE LØFT: Enkel fornyelse med en sprek farge på veggene, et felt med tavlemaling eller nyoljet benkeplate gjør susen! Få følelsen av nytt kjøkken ved å fornye detaljene.


Du kan for eksempel bytte benkeplate , fronter, vask, blandebatteri, håndtak og knotter. En fornyelse av kjøkkenet behøver ikke være kostbart eller veldig arbeidskrevende. Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat . Nå sitter jeg på kjøkkenet og skriver, fordi det brått ble husets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.