torsdag 21. mai 2015

Klage håndverker

Gode tips og råd før du velger håndverker. Sjekkliste før du velger håndverker. Misfornøyd med arbeidet? Slik går du frem for å klage.


Når du har fått utført et renoveringsoppdrag, er hovedregelen at du kan klage dersom resultatet ikke blir som avtalt (håndverkertjenesteloven).

Klagenemnda behandler tvister mellom forbrukere og håndverker som. Er du ikke fornøyd med resultatet der, kan du klage videre til Håndverkerklagenemnda. Forutsetning for å kunne klage på en håndverker via Håndverkerklagenemnda er følgende: Håndverkeren må være medlem av en bransjeforening tilsluttet . Du kan klage på håndverkerfirmaet, dersom du mener det er mangler ved tjenesten de har utført, eller dersom arbeidet ikke er fullført innen . Håndverkeren skal utføre jobben faglig og i samsvar med det som er avtalt mellom partene.


Dette artikkelen handler . Hvis du er misfornøyd med jobben en håndverker har gjort, må du starte med en skriftlig klage til firmaet som har gjort jobben.

I enkelte tilfeller er ikke arbeidet utført på en tilstrekkelig god måte, andre ganger kan det være snakk om rene forskriftsmangler, for eksempel at et baderom ikke . Det kan være vanskeligere å vinne fram med dine rettigheter hvis du benytter håndverkere som tilbyr lavere pris mot at arbeidet skjer svart, og uten skriftlig . Etterfulgt av klager på kjøp av bil, PC og . Klage på håndverkertjenester i grensekryssende avtaler. Kjøp av håndverkertjenester er ikke regulert av . Når er en jobb så dårlig utført at den rettslig sett er å betrakte som mangelfull? Les våre advokattips om temaet. Vi har vært utrolig uheldige med en håndverker som har vært hos oss. Dersom det foreligger en feil eller.


Når du skal velge en håndverker bør du gjøre en grundig jobb i forkant. Nå blir det lettere for forbrukere å få løst tvister med håndverkerne. Når du som privatperson inngår avtaler om reparasjoner, vedlikehol installasjoner eller ombygging av din faste eiendom eller på ting, reguleres forholdet av . Forbrukertvistutvalget.


TRØBBEL: Mange får problemer med håndverkere. Har du problemer med håndverkeren din kan du klage vedkommende gratis inn til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.