fredag 3. april 2015

Trapp design

Fellesnevner for våre trapper er kvalitet, design og prisgunstige løsninger. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.


Her kan du leke deg og teste ut forhåndsdefinerte kombinasjoner av overflatebehandling på alle våre . Design trapp Hos TREND TRAPPEN AS i Kristiansand får du trapper i de beste materialer og med moderne overflatebehandling.

Plasseffektivt og smart! Trappen huser biblioteket. Romdeleren Clou designet av Bouroullec-brødrene for Kvadrat, hyller trappen inn i skyen . Vika snekkerverksted ligger sentralt i Melsomvik med kort vei til E18. Vi lager trapper og møbler etter mål.


I tillegg til tre og stål bruker vi gjerne en kombinasjon. Dette er Italienske kvalitets trapper på sitt beste. Flott design og veldig mange farge alternativer å velge imellom.

Endelig fikk vi på plass en etterlengtet trapp ! Her finnes det et hav av muligheter og feller å gå i. Ser du etter en designtrapp? En trapp bygges for å komme seg opp og ned. Men, de kan også være noe mer. Hva med en rutsjebane til barna? BOKSER: Denne spesielle trappen er designet av Gabriella Gustafson og Mattias Ståhlbom ved arkitektkontoret TAF i Sverige.


I Norge er vi på verdenstoppen når det gjelder fall i trapper. Designtrapper tar lite hensyn til sikkerhet. VAAR Lekkert design i åpne omgivelser. Tett trapp i beiset eik. Runde stolper med ståldesign.


Glass festet med klyper. Nedfelt stål i hvert trinn. Den ferdige trappen kan behandles med klarlakk, mattlakk, maling, oljet eller ubehandlet. Våre trapper er designet med hjelp av CAD-CAM teknikk og tilvirkes i .

Handle raskt og enkelt med hjemlevering . Dersom du ikke finner det du ønsker i standard utvalget kan vi lage trappen ut i fra dine spesifikasjoner. Bildene på denne siden. Ta skrittet og design trappen din sammen med oss!


Vi tilbyr et unikt og fleksibelt trappesortiment slik at du enkelt kan finne riktig trappeløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.