fredag 3. april 2015

Landlige kjøkken

Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. På denne siden finner du noen flere inspirerende løsninger for landlige kjøkken. Finn din kjøkkeninspirasjon hos.


Du kommer langt på vei hvis du husker på disse fem innslagene: kjøkkenøy, langbor tallerkenhylle, . Liker du den klassiske landstilen kombinert med moderne elementer?

Da vil du elske vår kjøkkenmodell Herregaard Inframe! Få et hyggelig og moderne landlig kjøkken , hvor det er plass til matlaging. Få inspirasjon til ditt nye landkjøkken her i Inspirasjonsrommet. Inviter inn romantikk og landlig idyll med et romantisk kjøkken i landlig stil.


Velg et romantisk landkjøkken fra HTH. Rustikke og delikate fronter med frest perlestaffprofil. Dette kjøkkenet passer like godt i en byleilighet, som i en fjellstue. Det landlige preget skaper stemning, .

Har du lyst på et velorganisert kjøkken i moderne, men hjemmekoselig stil? Julia ville ha en kjøkken - og spiseplassløsning som er moderne og . Vi ønsket at kjøkkenet skulle gjenspeile at vi som bor her er i 30-årene, og at det var et gårdskjøkken, derfor ville et minimalistisk kjøkken med . Det gule kjøkkenet i 80-tallsstil var overmodent for fornyelse. Sendes innen 2‑virkedager. Vi har mer enn millioner . Familiens nye kjøkken bærer preg av denne interessen, og Hilde landet. I og med at vi bor på en går ønsket vi en landlig stil i kombinasjon . La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i landlig stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende . I det gamle huset på landet har Ida Hansson fornyet det landlige kjøkkenet i retro stil og redesignet og malt gamle møbler med Jotuns farger. Viser alle resultater. Kategori: Landlige kjøkken. Med veggplater fra Huntonit kan du enkelt fornye kjøkkenveggene i en fei. Hvorfor ikke la deg inspirere av den landlige stilen og få et svalt og behagelig kjøkken.


Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte .

Det er en stund siden jeg har vist bilder fra kjøkkenet. Men her kommer noen bilder av gamle, kjære bruksting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.