tirsdag 7. april 2015

Stålpipe gjennomføring tak

Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Du får dermed lik tykkelse på røret helt opp til taket. Icopal Venti er en høykvalitets stålpipe i rustfritt. Fundament, gjennomføring i tak, selve pipe løpet, sideveis. Gjennomføring i bjelkelag og veggkonstruksjon.


Dekkplate og isolering av overgang i bjelkelag. Trenger litt råd her, angående valg av stålpipe.

For å beregne hva som trengs for å sette opp en stålpipe hos deg har vi laget dette. Fundament, gjennomføring i tak og/eller vegg, selve skorsteinsløpet, sideveis. Vi lagerfører gulvplater, vanntank, brannvegger og stålpiper til vedfyrte. Monteringsanvisning Nordpeis Stålpipe ST EXT Sist oppdatert: Art. Plasser tetningsring til overgangskon, se veiledning for gjennomføring tak og . TILBEHØR TIL KPL STÅLPIPE , TEK INV FLATT TAK.


Stålpipepakke (B) for Innvendig flatt tak (med loft/takstol) L4cm = 1cm uisolert/2. Montering av arbeidsplattform til skorstein som ikke går gjennom taket. Ved gjennomføring i materiale som ikke er brennbart og oppfyller . Gjennomføring innvendig tak 25grader takvinkel, selges kr 100- Sms 414477Stålpipe Ovnsrør Peisrør Piperør Gjennomføring. Gjennomføringstetning for stålpipe Mål (Øxdxh): 220x100x3mm Plasseres rundt pipe ved gjennomføring i tak eller vegg.


Schiedel Isolight stålpipe er et pre- fabrikert. Ved pipegjennomføring i innertak kan det benyttes en . Gjennomføring i etasjeskiller og tak må utføres forskriftsmessig og helst ikke plasseres i. En stålpipe er lett og rask å sette opp, og den trenger ikke det kraftige . Snitt pris inkluderer alt nødvendig tilbehør og komplett beslag over tak. Harvia anbefaler bruk av en gjennomføringstetning som isolator for passering av stålpipe. Produktet er laget i ikke-brennbart materiale.


Filmen viser detaljert montering fra koblingsstykket helt frem til de siste detaljene utvendig på taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.