mandag 6. april 2015

Epoxybelegg garasje

Jeg har ubehandlet betong gulv i garasjen, og lurte på om noen har erfaringer med epoxy gulv? Grimstad Industrier AS - Gjør det selv garasjepakker inneholder alt du trenger for å få ett flott garasjegulv. Garasjepakkene inneholder vask, maleruller, .

Fargerike Meyer har nå fått til lager ett fantastisk epoxybelegg til gulv, enten det er kjellergulv, vaskerom, gang eller garasje gulv. Har fått gulvet i min garasje profesionelt lagt med epoxy av firma. Deretter må det syrevaskes og primes før legging av epoxy. Har akkurat fått ny garasje hvor gulvet ble støpt for ca mnd siden.


Kan jeg bare syrevaske og legge epoxy på eller bør jeg vente til våren? Garasjen er et område hvor Epoxy/Polyruthaen passer perfekt. Dette er gjerne et område de fleste har kun rågulv/betong og er som regel ikke . Tradisjonelt har støpeasfalt vært den foretrukne overflatebehandlingen i norske parkeringshus og garasjeanlegg. Kontakt forhandler eller EpoxyGrossisten AS for nærmere råd og veiledning for et godt resultat ved bruk i garasje, lager, verkste driftsbygninger, kjellere, boder . Er det ikke på tide å rydde garasjen og legge et vanntett og lekkert gulv? Legg et slitesterkt og dekorativt belegg på gulvet i garasjen eller kjellergulvet ditt.


Trendy epoksygulv er perfekt i garasjer - men kanskje også i stuen? Epoxy brukes mest i industri, kjellere og garasjer, men kan med hell .

Betonggulv AS leverer flytende epoxybelegg til privatmarkedet. Tradisjonelt har støpeasfalt vært den foretrukne overflatebehandlingen i norske garasjer. Epoxy garasje Det er flere grunner til at det å legge epoxygulv i garasjen har blitt så populært de siste årene. Ikke bare ser det flott ut, men viktigst av alt både . Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2.


På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp . Jeg har frostsikre fliser i garasjen, å fikk de på tilbud for 59. Men skulle jeg ha gjort det igjen, så hadde det blitt epoxy (av industritypen) . Garasje Gulv, vi har lagt mange gulv i mange forskjellige design og farger. Ett Epoxybelegg er tett og lett og renholde og beskytter betongen for salt og søl. Epoxy gulvbelægning samt gulvreparation, værkstedsgulv, garagegulv, lager gulv og privat bolig. GRATIS ANNONSE - klikk her: Garasje , Til salgs:Skikkelige saker, glem komp epoxy maling.


Det inkluderer legging, det er da primer, epoxy uten farge, såndstrøing, sliping, så priming. Jeg bygde garasje for to år siden og valgte Epoxy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.