mandag 13. april 2015

Speil sølvramme

Hos Skeidar finner du speil i alle varianter til ulike priser. BufretLignendevi har et rikt utvalg av speil. Vidunderlig vakkert fasettslipt speil, Charmant Rocaille.

Stort ovalt med tykk majestetisk ramme, med fantastiske utskåringer og detaljer! Ett klassiskt ordspråk som mange kjenner igjen fra Disneyfilmen. Lekkert og veldig spesielt speil som er et møbel i seg selv.


Speil med sort, utskåren ramme med gull brush.

Råstilig speil med solide oppheng, kan henge begge veier. LEKKERT SPEIL MED SØLV/GRÅ RAMME, x 1cm. Speil Ramme AS i Bergen er en av Norges ledende spesialforretninger for salg og innramming av kunst.

Vi kan ramme inn alt som ikke klarer å komme seg unna på. Her finner du vårt brede utvalg av sølvfargede spesialtilpassede speil. Speil med en høyblank, bre sølvfarget ramme konstruert i al. BRISTOL speil m/speil/sølvramme, 80x110cm.


Stort speil som kan henge begge veier med fasettslipt kant og mørk sølvramme. Vi har nå 1Stort speil med ramme fra Finn. Trademax tilbyr et variert utvalg av speil til alle typer interiørstiler. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil, et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Noen som vet hvor jeg kan få tak i et fint avlangt speil med sølvramme? Jeg la mitt speil cm inn på hver side plankene). Speil Og Ramme As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Speil ramme Witre har års erfaring, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring for personlig service. Jeg laget en ramme som var akkurat like stort som speilet, slik at speilet akkurat fikk plass inni rammen. Jeg kjøpte et høyt, smalt speil med sølvfarget ramme på Europris faktisk.


De har et speil på Maxbo som er stort og avlangt. Speilet er klassisk, og gir en større romfølelse. Elegant og flott veggspeil med detaljert ramme i hvitmalt mahogni.


Dansk kvalitetsdesign fra Novasolo Furniture. Speil til frisørsalong med ramme i frostet akryl, belysning montert, 115x75cm, pent brukt To små hyller for eksponering av hårprodukter etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.