mandag 13. april 2015

Event østfold

All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører, hvor dørbladet skyves og “forsvinner” inn i veggen. Slette eller med speil, glassdør eller skyvedør? Hvilken dør må til for å redusere støy fra musikkanlegget på ungdomsrommet?

Vi kjøpte nylig leilighet og fant raskt ut at noe må gjøres raskt. Vi har nemlig en 70-talls skyvedør (trekkspill-dør) mellom stua og . Jo da, det er mulig å få en innerdør til noen hundrelapper. Alle standard dørblader kan brukes til skyvedør, men må sporfreses.

Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv? Døren kan leveres som enkel eller pardør og også som skyvedør. Funksjonelle innerdører til kontor og skoler eller spesialversjoner utviklet for svømmehaller, våtrom og rom med ekstra krav til hygiene,. Vi har dessverre ikke fått oppdatert listen. SKYVEDØR SPEIL U/HENGSLER HVIT, 89X209.


Ved prosjektering og utforming av en skyvedør kan vi tilby alle overflate- og behandlingsmaterialer som også brukes hos innerdører. Vi har produsert kompakte dører malt i to ulike hvitfarger. Skyvedør som går fra gulv til tak gir en flott effekt. Vi har så langt teikna inn ein del skyvedører hos oss; dels for å spare plass, dels for å kunne ha litt store opningar mellom rom som godt kan .

Mål: Bredde innvendig karm 1cm Høyde innvendig karm 2cm Dører bredde og cm + lister Skyvedør med kassett kr 50-. Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører. Alle våre innerdører kan leveres som skyvedør. Det eneste man trenger er en skyvedørsmodul, som man kan montere innerdøren i. Formpresset innedør som er malt i NCS-kulør S 0502-Y.


Dermed er den vendbar, og man behøver ikke ta . Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Ter en massiv skyvedør som er skjult i veggen når den.


Tegner seg derfor svært godt som innerdør i. Skyvedørene leveres uten lås med komplett sett. Innerdører - Ytterdører - Skyvedører - Boddører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.