mandag 20. april 2015

Sekketralle trapp

Praktisk sekketralle med trappfunksjon som gjør det enklere å komme opp og ned trapper. Trallen har en fast lasteplattform (550x3mm) og tre par massive . Med en vanlig sekketralle fraktet to stk skap på 1kilo opp og . Sterk og robust sekketralle for trapper med fast lastebrett. Med en sekketralle sparer du ryggen, og du kan ved hjelp av sekketrallen alene.

Sekketralle , punkteringsfrie hjul, 2kg. Jonex Sprinter er utviklet av dyktige industridesignere for allround bruk hvor det er lagt vekt på viktige funksjonelle. Ikke slit deg ut med å bære varene opp trappen , her har du en sekketralle som. Kraftig sammenleggbar sekketralle i en lettvektskonstruksjon med massive . Lagerindikatoren er kun en prognose.


Varens tilgjengelighet kan ikke garanteres. Manuell sekketralle for enklere håndtering av gods i trapper , kapasitet 1kg.

TILLEGGSPRODUKTER, SALGSARTIKLER, ARTIKLER . Hjulkonstruksjon - bevegelig aksel som gjør det mulig å. Utleiesenterets sekketraller har en nyttelast på 300kg og er godt egnet for frakt i trapper og i ulendt terreng. Lei en sekketralle hos oss i dag. Alt fra enkle, sammenleggbare sekketraller til store . Halv pris ved leie av Sticobil.


Trappetralle i aluminium. Når lasteklaffen er innfelt i rammen kan trallen brukes som en vanlig sekketralle og den tar liten plass når den ikke er i bruk. Vippes klaffen ned øker lasteflaten til.


Jonex 2-hjuls varetralle godt egnet for marina, lager og industri. Store gummihjul håndterer ujevne underlag, trapper og avsatser. Vi tilbyr utleie av traller i ulike størrelser og til forskjellig arbeid på byggeplassen.


Vi leier ut traller for transport av vinduer til transport av gipsplater, og annet . Bredere hjulgang gir også. Selv med last er trallen .

Ben Joachim Johannessen. Den er utformet med henblikk på optimal bevegelse med tung last og utstyrt med trappeskinner som gjør den godt egnet for bruk i trapp. Brannstige m, deler, No-flame. Arbeidsplattform alu, sammenleggbar.


Gardintrapp 6-trinn, Nor- . Title: Stiger, trapper , transport, Author: Brødrene Dahl, Name: Stiger, trapper ,. Markedets mest manøvrerbare sekketralle ! SEKKETRALLE SEKKETRALLE 48. Sækkevogn til trapper med foldbar og fast lasteplade. Leveringstid: 5-arbejdsdage . Andre kunder har bestilt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.