torsdag 16. april 2015

Postkasse til lekestue

Har satt opp lekestue til veslejentene i hagen, og skal nå begynne å. Vil ha liten postkasse, blomsterkasser, tallerkenhylle, dørskilt osv. Denne helgen hang vi opp en postkasse på lekestua.

En postkasse i miniatyr som passer akkurat på det lille huset. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne aktiviteter. Fast frakt 9- Fri frakt over 100- dagers returrett.

En nevenyttig bestefar laget postkasse og lemmer ved vinduene,. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Smoby Lekestue My House Grønn/ Hvit er en morsom lekestue i slitesterk plast fra. Kids Concept Postkasse Star Grå er en fin og søt postkasse til barn fra Kids .

Clas Ohlson (stor suksess), postkasse frå Bruka, og flagghaldar. Hvis vi noen gang skal ha en lekestue i hagen skal det definitivt være . Selger en liten, rosa postkasse for barn. Den kan brukes til for eksempel en lekestue. Postkassen er helt ny og ligger fortsatt i originaleske.


Flott minipostkasse i metall fra Bruka, perfekt til barnerommet eller lekestuen. Stort utvalg av interiør til barnerommet på sprell. En artig, barnevennlig postkasse som kan festes på lekeapparater og lekehus.


Festemateriell med skruer for treverk inngår i pakken. Vi har selvfølgelig også tenkt på detaljene, så det er montert en postkasse på lekehuset som kan åpnes, og posten fra lekekamerater og familie kan hentes inn i . ORIGINAL: Marit_mor Og jeg har letet meg grønn etter en liten søt postkasse til å ha på lekestua. I går fikk vi ordnet opp litt i lekestua, jeg vasket litt og håper at Hedda har forstått.


Kjempefin lekestue :) Hvor har du kjøpt den fine postkassa? Dørskilt med barnas navn hengte vi selvsagt også opp. Som flaggfeste boret vi et hull i en trekloss .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.