fredag 10. april 2015

Montering av takstige

Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst. ProdukTnAvn: Takstige for de fleste taktyper (se tabell). ProdukTTyPe: bruksoMråde: ProdukTbeskrivelse.

Montering av takstige gjør adkomst til tak, . Takstigen plasseres slik at den kommer mellom to taksperrer, dette på grunn av at det skal monteres en innfestingsskinne. TB Takstige universal - montering på betong- og. Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega ombord.

Det eg savner mest på instruksjonen vår er ved kjøp og montering av . Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt. Lettstige montert på shingeltak Rimelig takstige med fast bredde på cm. Tilbud på montering av godkjente takstiger til hyttetak. Vaktmesterhjelpen leverer og monterer takstiger.


Vi leverer flere modeller av stiger som er typegodkjent for tak. Montering av takstige gjør adkomst til tak, feks til Verform/Perma nempanne' Rydabpanne' Scanpanna skorstein og som rømningsvei,enklere og sikrere.

Takstige universal for betongstein, teglstein og skifer. Ved montering av takstiger, snøsikring på teglsteinstak må det gjøres plass mellom steinene for for at ikke konsollene blir liggende å ri oppå . Vi monterer takstige og stigtrinn slik at feieren og andre kan ferdes trygt på taket. Brannvesen kan nekte å feie pipen hvis ikke utstyret er på plass. Send inn skjema og få tilbud etter ditt behov ! Takstige TLS 30-er en modell med fast bredde.


Feieren krever at vi monterer takstige og en platting å stå på ved pipa på taket. Felefrans leverer og monterer takstiger i Hallingdal, Valdres og Numedal. Takstigen tilpasses ditt behov, og monteres naturligvis til avtalt pris.


Må montere takstige på taket da feieren krever det. Er det noen som kan anbefale en godkjent takstige til meg, og hvor jeg får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.