mandag 13. april 2015

Glass kjøkkenvegg

Har du kontakter på veggen som her lages det utsparringer for dette FØR platen monteres på veggen. For å gjøre området rundt glassplaten tett, legges det på et tynt lag med blank silikon mellom vegg og glass. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Klart beste løsning, mener ekspert. Kanskje du har en egen idé eller et motiv du ønsker på glasset ? Vi kan gi deg retningslinjene du trenger for at du selv kan formgi ditt eget designglass. PRØV VÅR KJØKKENDESIGNER. Bygge og pusse opp kjøkken.


De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på kjøkkenenet. Men valgmulighetene er mange, så hvorfor ikke gå for noe litt mer utradisjonelt – som en av disse? Av: Heidi Sinding-Larsen, 27.

Klare meninger De fleste brukerne mener at herdet glass er klart best, mens andre sverger til trådglass eller pleksi. Herdet glass er rimelig hvis du får det tilpasset hos glassmester, men du kan spare penger ved å montere det selv, sier Kirsten. Glass over kjøkkenbenk. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass ;. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast med skruer.


Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer. Jeg har festet platene på vegg med masse dobbelsidig gjennomsiktig tape. Platene på gulvet har jeg festet med plakatgummi, slik at de ikke skal skli, men det er fremdeles mulig å fjerne de og vaske gulvet. Motstår varme, vann, fett og smuss, og kan plasseres på veggen bak benkeplaten og platetoppen (unntatt gasstopp).


ISHULT spesialtilpasset veggplate, hvit glass. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer og mer vanlig å sette opp glass. RAL- eller NCS fargekode.


Lakkert glass over kjøkkenbenk hvit . Herdet glass til kjøkkenet er meget praktisk for å holde det rent, og for å beskytte veggen mot sprut av fett under matlaging. Vi lager også glass du kan bruke som topp på kjøkkenbenken slik du .

Moderniser kjøkkenet ditt med splashbacks! Vårt fargede glass kan være herdet (bak komfyr) eller floatglass. Det vanligste er over kjøkkenbenk, og på veggene på badet. Vi leverer og monterer glass som limes eller skrus på veggen.


Ensfarget eller med digitalt trykk. Gå til handlevognen etter at du har klikket på . Noen velger tapet og andre velger å bare . Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Dekormulighetene er … Les mer . Alt glass til dette bruksområdet bør være i herdet utførelse.


Dette fordi brudd kan oppstå på grunn av varmespenning. Kombinasjonen av herdet glass og detaljrikdommen som trykkvalitet byr på, gjør interiørglass fra Oksidé ikke bare til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.