mandag 13. april 2015

Bygging av levegg

Husk disse gyldne reglene når du bygger levegg, så slipper du å bygge en ny om 5-år. Det er ikke mye mer jobb i det, og hvis du regner på det, så er . Det går fort å sette opp en levegg som gjør uteplassen mer privat, og kan.

En levegg som skal skjerme mot vin bør ikke bygges helt tett. En riktig plassert levegg kan gjøre underverker på en forblåst tomt. Vær spesielt oppmerksom på at smale åpninger mellom bygg på tomta kan forsterker vinden.


Ferdige levegger passer ikke allti så da lager vi dem selv.

Her får du tips om hva som er lurt å tenke på før du setter opp ny levegg. Viktig å huske på ved oppsett eller bygging av levegg. Når du skal sette opp gjerde eller levegg er det tre ulike kategorier som er aktuelle. Husk at leveggen må bygges slik at kravene til.


Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke. MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg.

Når de nye plan- og byggereglene trer i kraft fra 1. Gjeldende regelverk: Levegg med høyde opp til meter og . Levegg er en tett skjerm som begrenser innsyn og støy, og gir ly for vind. Bor du i Landbruks- natur- og friluftsområder (LNF) eller innenfor området spesialområde bevaring, kan du ikke bygge uten å søke først. Du kan også bruke noe fra hver og skape din egen bivuakk. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende).


Bygge terrasse med topp terrasse bord like under bunn kledning. Leikanger kommune tek ikkje kostnaden med oppføring av levegg langs veg til. Berlehagen er i desse dagar ferdig opparbeida og opnar opp for bygging av. Et bygg av denne størrelsen kan imidlertid føre til at naboen mister både.


Og, så sant andre lover gir tillatelse til å bygge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.