onsdag 22. april 2015

Arkitekt fredrikstad

Arkitekter - arkitektur, arealplanlegging, bygg, arkitekt, arkitekter, landskapsarkitektur, rehabilitering,. Meter Arkitektur AS er et arkitektkontor i Fredrikstad med ansatte arkitekter. I over år har vi jobbet kontinuerlig med utforming av alt fra eneboliger og hytter til .

SG Arkitekter har gjennom 30-års virksomhet opparbeidet en bred. Griff Arkitektur søker flere som vil dele plass med oss i nybygget Værstetorvet som ferdigstilles i disse dager. AB arkitekter AS holder til på Kråkerøy i Fredrikstad. Kontoret har faste medarbeidere, og har kontorfelleskap med et annet samarbeidende kontor som gir oss .

LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Norden – både i. I Fredrikstad jobber vi spesielt med prosjektutvikling, boligbyggeri og skoleprosjekter. BAS Arkitekter AS ble etablert i 20med kontor i Sarpsborg sentrum. Har jobbet på forskjellige arkitektkontor i Oslo og Fredrikstad.


Det ett år gamle smarthuset i Fredrikstad forsyner familien som bor der. Magnus Olsen hos Meter Arkitektur i Fredrikstad og . Få uforpliktende pristilbud fra Arkitekter i Fredrikstad og omegn. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Arkitekt Kari Hasselgård Størdal/Arkitektens Gjestehus. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Fredrikstad. Handegård Arkitektur holder til på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad.


Studioet arbeider med tidløs moderne arkitektur med et sterkt konseptuelt uttrykk. Bedriften Arkitekt Klavenes AS i Fredrikstad i Fredrikstad kommune driver innen bransjen arkitekt. NRKs flotte TV-reportasje om Arkitekturen i Fredrikstad finner du her.


Boka er for alle som er glade i Fredriksta arkitektur, lokalhistorie og våre nære . I forbindelse med ny InterCity trase og jernbanestasjon i Fredrikstad ønsker Jernbaneverket, Fredrikstad kommune, . Gran Domino ligger i Fredrikstad sentrum. DESIGN er et interiørarkitektkontor i Fredriksta Østfold. Vi tilbyr rådgivnings – og prosjektarbeid innen interiør, design og arkitektur for privatpersoner og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.