onsdag 22. april 2015

Taklampe ball

Stilig effekt når flere henges sammen i ulike høyder, eller to i samme høyde over en kjøkkenøy. Her er det mulig å få godt lys, og ved bruk av dimmer kan man dempe etter behov og stemning. Finnes også i mindre størrelse og i matt glass.


Hengende taklampe med klart munnblåst glass og krom oppheng. Det minimalistiske designet gjør at lampen passer inn i de fleste hjem.

Festet på taklampen lar deg styre lyset i den retningen du ønsker, samtidig som det er en flott detalj på lampen. Den kan godt henge alene, eller så kan den henge sammen . Ball -serien fra Frandsen er en klassiker fra 70-tallet, nå oppgradert i dagens farger. Ball Multi er en taklampe , bestående av sju lamper som henger i en klase. Lampene har hver sin lyspære og gir derfor ekstra godt lys.


Heng Frandsen Ball Multi over spisebordet eller i trappen. Taklampen inngår i en serie og finnes i flere .

Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Dette må klippes av - for utbytting til støpsel av norsk standard (må utføres av autorisert elektriker). Alle våre lamper er CE-godkjente. Ball er en tøff og tidsriktig taklampe fra House Doctor. Lampen gir godt med lys, og er et dekorativt element i ditt interiør.


Tilbehør til Ball taklampe. Blown SWpendel, hvit, Tradition, Arne Jacobsen. Glo- Ball Spendel, Flos, Jasper Morrison. Mayday pendel, sort, Flos, Konstantin Grcic. Tom Dixon, Kartell, Muuto, Raske og trygge leveringer!


Norges førende designbutikk. Kjøp Flos - Glo- ball hos designdelicatessen. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Den enkle formen på lampen gjør at den passer inn i alle hjem. Lux taklampe med glasskule.


Pent brukt hvit Ball Pendel Ø:taklampe fra Bolia selges for 250kr.

Lyskilde følger ikke med. Gratis lyspære mad alle lamper. Scandinavian Design Center Scandinavian Design Center, i, Unikt sortiment. Gode priser, Gi anbefaling!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.