tirsdag 17. mars 2015

Tak uteplass

Overbygd terrasse på sekunder. Få tak over terrassen på et halvt minutt! Her kan du lese alt du trenger å vite om markiser. En pergola kan være frittstående eller sammenbygd med bygning.


Søyler i en frittstående pergola må være innspent ned i terreng eller sideavstivet. Dersom det legges tak over .

Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele utestua vil bli lunere. Taket kan være tilnærmet flatt eller bygd med samme takvinkel og tekking som huset. Er det viktig å ta best mulig vare på lyset, både på uteplassen og i rommet innenfor, kan du tekke det med laminert . Takket være den stabile konstruksjonen og det lange utfallet er dette et produkt du definitivt bør vurdere om du bor på en værutsatt plass, eller ønsker en luksuriøs uteplass.


Noen bruker terrassen mer enn andre, eller er mer eksponert for vær og vind. Hvis du ønsker å sikre dine gjester et hyggelig svalt og . Plastmo terrassetakplater brukes hovedsakelig på åpne takløsninger – f. På lukkede løsninger – f. Vi vil derfor anbefale deg å bruke termotakplater av typen .

Her er koselige uteplasser med tak , perfekt når det regner eller når sola steker. Med motorisert pergola som terrassetak kan du være ute uansett vær, hele året! Vil du få mer ut av uteplassen din? Finn den rette pergolaen her!


Slik bygger du tak over terrasse selv. Du kan ha glasstak over terrasse eller tretak over terrasse. Tak over veranda fikser du enkelt selv. Ikke la dårlig vær ødelegge idyllen din, gjør terrassen din til et uterom.


Bestill ditt uterom og terrassetak fra Byggmax – raskt, enkelt og billig. Da kan du sitte ute sommer som vinter og nyte dagene og utsikten selv om det regner eller snør. Hvorfor ikke lese en god bok og spise en deilig middag ute i det fri, samtidig som du . Kanskje er det uteplassen som skal ligge der det er best utsikt? Terrassen bør legges slik at det er mye sol der og le for vind. Kanskje skal det være tak over deler av den slik at dere kan sitte ute om det regner, og slik at utemøbler kan stå litt beskyttet.


UNIK UTEPLASS : Den store plassen foran hytta gir rom . Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Dermed får familien total havutsikt og kan velge seg sitteplasser i henhold til vær og vind.

Legge ellers merke til hvordan hele bygningen kryper sammen på en hylle i berget, og nesten forsvinner i omgivelsene. FULL FRIHET UNDER TAK : Sommerhytta med den langsmale utdedelen er tegnet arkitektene . Har du uteplassen klar for sommeren? Slik får du en lun og lekker uteplass med markiser og pergolaer. Noe av det beste vi har gjort, er uten tvil å lage tak over uteplassen.


Det har forlenget utesesongen vår med flere måneder på hver side og vi bruker den til og med på vinteren. Da vi overtok huset var det ikke overdekket på terrassen og vi måtte løpe inn og ut med puter. Vi bestemte oss derfor for å gjøre noe . Det er tid for å flytte ut på terrassen.


Her er noen smarte tips for å gjøre uteplassen fin og holdbar. Leonhard Jakobsen på Vardåsen ønsket et enkelt glasstak og ikke en stygg markise. I stedet fikk han et gebyrsjokk. Hvis du gjør maks ut av uteplassen din, vil du også bruke den mer.


Lag soner hvor du kan sitte under tak , pynt med puter og planter – og nyt sommeren! Bestill et situasjonskart for eiendommen din, og sett deg inn i reguleringsplanen. Situasjonskart og reguleringsplan kan du skaffe fra kommunen og finnes ofte på kommunens . Vi er et solhungrig folk, men på de varmeste sommerdagene kan det faktisk bli for varmt å sitte i solen.


Et tett tak over uteplassen skjermer både mot sol og regn. Møblene kan stå klare med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.