tirsdag 17. mars 2015

Foto på glassplate

Jo tykkere glass du velger, jo større dybdeeffekt vil det være. Bilder på akrylglass henges opp ved hjelp av fire veggfester i metall, slik at bildet blir hengende . Vi printer ditt foto på lerret, med en printteknikk som gir skarpe og klare bilder.

Vi trykker på alle typer glass med stor presisjon og full kontroll på fargene. Fargene er halvtransparente og gir stor troverdig opplevelse. Vi er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater,. Lillehammer Vandrerhjem Foto: GEIR OLSEN .

Fremkall minnene dine på høykvalitets fotopapir! Du får førsteklasses bildekvalitet og fargegjengivelse til gode priser. Glass med digitaltrykk er dekorativt og forringes ikke med tiden. Materiale: Glass Leveransen omfatter: Viser med oppheng leveres separat med veiledning, ekskl.


Lær deg å overføre bilder på en enkel og grei måte! Alt du trenger er Foto transfer potch, en pensel og det du ønsker å overføre bilde på! Butikker og verksteder (foto): Jeg vil gjerne henge opp. Bakdelen er som med alle bilder som har glass foran, de viser svært lett .

Hvor har jeg sett de kule glassplatene til å ha over kjøkkenbenk med ulike motiv? Stolen hun sitter på ble brukt på mange av hennes atelierfoto. Official Full-Text Publication: Ta vare på dine gamle gjenstander: fotografisk materiale på glass og metall on ResearchGate, the professional network for . Sterkt skadet foto/negativ glassplate, med foto trolig av en teatergruppe i Kristiansun muligens fra Fosna Maallag. Daguerreotypiet var den ledende formen for fotografering på 1850-tallet, og var.


Kollodiumsprosessen gikk ut på at glassplater ble dekket av . EKSPLOSJON: Ifølge øyenvitner skal glassplaten ha eksplodert og knust i mange biter. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Bruk tilbake-tasten for å komme til menyen).


Bildene i denne mappa er kopier av glassplater funnet på gården Ned-Omnes i . Så betyr også Haohan Qiao De modige menns bru, et navn den 3meter lange brua bære med rette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.