mandag 21. mars 2022

Vindu toppsving

Et toppsving vindu er et vendbart og fleksibelt vindu. Et hvitmalt solid vindu av lamellimt furu. Argon er en edelgass som isolerer bedre enn luft og bidrar til at vinduet. Vinduet har 3-lags energiglass med argonfylling.


Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med en av våre avdelinger. Les mer om hvordan du velger riktig vindu.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vinduene kan leveres med tilpassede foringer om ønskelig. Disse leveres i heltre. Toppsving - vindu med 3-lags glass fra Uldal.


Horisontalt glidehengslet utadslående som standard. Espagnolett vrider vindu. Leveres i PVC, tre, og med tolags og trelags glass.


Dette vinduet har luftestilling og ett . Ett nett og moderne vindu til alle typer bygg.

Priser er Fra -priser, og vil variere med dine valg. Norske toppsvingvinduer av HØY kvalitet. Natre toppsving er et horisontalt glidehengslet vindu.


Ved vasking kan vinduet vendes 1grader og sikringen vil også da kobles til og holde rammen fast. Det er enkelt å betjene med en enkelt vrider, og kan vendes 1grader rundt i rammen for enkel. Vi tilbyr sterkt reduserte priser på lagerførte produkter. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker.


Vi er stolte over å kunne tilby et vendbart vindu i PVC . H-vinduet svinger aldri inn i. En videreutvikling av det originale Husmorvinduet - enkelt og praktisk og holde rent. Ta kontakt med ditt byggmakker varehus for mer informasjon og hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.