mandag 21. mars 2022

Vvs baderom

Norges største nettbutikk for baderom, kjøkken, rør og rørdeler, vaskerom, varmesystemer. Bredt varesortiment til ba kjøkken og vaskerom. Erfarne rørleggere og konsulenter i kundeservice.

BufretLignendeNå får du - på alle Variant baderomsmøbler fra Foss Bad. Vi leverer og monterer til konkurransedyktige priser: Baderomsmøbler. Velkommen til Norges største vvs butikk med det største utvalget innen vvs og baderom.


Vi holder til på Furuset i Oslo og har 12mmed butikk og showroom.

Vi har 12mutstilling av det ypperste som finnes av utstyr til baderommet. I nettbutikken viser vi over 6lagerførte produkter. Vi spesialiserer oss på oppussing av bad. Det er alltid gode tilbud hos oss i Bærum VVS Senter. Kompetanse og service er en selvfølge og vårt brede sortiment . Vi har alle de kjente merkene og alltid lave priser!


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! UNIK - Bergens mest kompelette leverandør innen ba kjøkken og sanitær – for private, for borettslag og sameie, for bedrifter og for entreprenører og utbyggere .

Elegant og tidløst, moderne og funksjonelt eller stilrent og klassisk - vi skaper ditt drømmebad i tråd med dine ønsker! Badena er totalleverandør av ba og i vår butikk finner du alt innen baderomsmøbler og tilbehør. Våre dyktige rørleggere hjelper deg med montering.


VB er rørleggerkjeden for både privat- og bedriftsmarkedet i hele Norge. I tillegg til Norges største utvalg av lagerførte fliser tilbyr Flisekompaniet baderomsmøbler, kraner, dusjer, badekar, massasjekar og baderomstilbehør. Vår butikk har en stor utstilling (700m²) av fliser og baderom. Hos Bølgen Flis og VVS finner du ett bredt utvalg av varer i alle kategorier for å . Vi har spesialister på totalrenovering av bad. Vi tar hovedsaklig oppdrag i Kristiansan Søgne, Songdalen, Vennesla, Mandal, Lillesan Ivelan Finslan . Her kommer det informasjon om våre baderomsprodukter.


Ta en tur innom butikken vår for å se på våre utstillinger. Vi hjelper deg med å finne det som passer . Vi har alltid på hansgrohe og Villeroy Boch. Kom innom vårt nye VVS senter og bli inspirert av alle våre utstillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.