fredag 29. oktober 2021

Veggmontert skohylle

Trøtt av sko som ligger rundt og slenger på gulvet? Dette skostativet utnytter plassen maksimalt ved at skoene stables oppover på en . Elegant veggmontert skohylle fra J-me som holder gulvet fri for sko.

Skohyllen får skoene dine til å sveve over gulvet. Dermed sparer du gulvplass og holder styr . Børstet eller polert rustfritt stål, veggmontert eller med sorte gummiføtter til gulvet. Med både vanlige og uttrekkbare garderobestenger får du et komplett vegghengt system og plass til enda mer.

Although choice accessories and a lack of color characterize Scandinavian interior design, the European style can take careful planning to nail. Skohylla med bølget form kommer både som frittstående og som vegghengt. Den tredje varianten er kun for veggfeste.


Veggmonterte skohyller kommer i forskjellige former og størrelser, og er laget av mange ulike materialer. Mange skohyller er laget med spindler, barer eller PVC . Veggmontert skohyller kommer i en rekke former og størrelser, og er laget av mange ulike materialer. Mange skohyller er laget med spindler, barer eller PVC-rør . Sammenlign tilbud på Skohylle i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av .

ALGOT Veggskinne/hyller/skostativ IKEA Delene i ALGOT-serien kan kombineres på mange. Solide, praktiske og pene skohyller gjør det lettere å holde orden i entréen, resepsjonen og garderoben. Veggmontert; Finnes i to farger; Moderne. Skohylle Hattehyller finnes å kjøpe online på Room21.


Wired er en enkel og minimalistisk veggmontert skohylle som er designet for å være . Hyller med håndklekroker for dusj- og tørkerom i klarlakkert furu. Knaggrekker med kroker, i eloksert aluminium. Her ser du løsningen på en praktisk skohylle som krever lite areal, i tillegg til å være elegant. Stablekurv/Sjokkselger/trådkurver på hjul.


Kurvene er løse og kan brukes hver for seg, feks plassert ved . Veggmontert støvelvegg i bøk av typen Lukas, el. Det er enkelt å lage dine egne skohyller å hjelpe organisere skapet, eller holde. Wired er en enkel og minimalistisk veggmontert skohylle som er designet for å være funksjonell og enkel I bruk. Stålvinkler GAR VEGGHENGT GARDEROBE I STÅL Denne garderoben er bygget på et system for romdeling – på fem nivåer. Denne 2-i-skohyllen, laget i tre, skal holde din elskede skoene ryddig og organisert.


Benken er perfekt for å sitte mens du tar på deg skoene eller ta dem av. Avtrekksskap spon- avsug gasskap kjemikalieskap hylle. Løpelengde ca 1 fordeles på to garderober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.