torsdag 28. oktober 2021

Vegglampe til barnerom

Vegglamper til barnerommet online hos Lampegiganten. Stort utvalg, rask og enkel bestilling og god kundeservice. Finn din drømmelampe hos Lampegiganten i dag!


Supplert denne med lamper både for skrivebor seng og lekeområde så får også de minste et rom med belysning som dekker deres behov. Barn leker ofte med småting nede på gulvet. Derfor er det ekstra viktig med godt allmennlys som gir jevnt godt lys over hele barnerommet.

Det finnes barnelamper både med søte og . Flotte barnelamper (vegglamper) med dyremotiv, eller figurer fra kjente filmer og bøker. Stjerne spots i taket, elefantutformet vegglampe eller StarWars leselys – variantene er uendelig. Når du velger lampe til barna skal du tenkte på dens krav til allsidighet. Barnerommet fungerer både som oppholdsrom, arbeidsplass og soverom.


Her foregår alt fra lek og lesing til avslapping. Du vil ha en taklampe som lyser . Oppdag et bredt sortiment av nyskapende belysning til barnerommet ! Du finner alt fra taklamper og vegglamper til nattlamper i morsomme og fargerike designer.

Her vil dere rett og slett finne alt barnerommet noensinne kommer til å trenge av belysning. Verdens søteste ballonglampe, med en nydelig Teddybjørn - fra Pasito a Pasito, Farge Check Blue. Er du på jakt etter en ny taklampe til barnerom ? Enten du er på jakt etter vegglamper eller taklamper til barnerommet som også fungerer som nattlys så finner du det i vår nettbutikk!


På et barnerom trenger man ofte flere lyskilder. Vi kan begynne med en vanlig taklampe, den er like viktig her som i resten av huset. Den bidrar med lys til hverdagsaktiviteter og gjør alt generelt enklere. Så kommer nattlampen med sitt milde lys.


Mange barn vil ha og trenger faktisk nattlampe. Det er stikkordene når du skal velge lamper til barnerom. I tillegg bør du ha lamper som reflekterer . Hos Christiania Belysning får du forskjellige typer lamper til barn. Vårt utvalg inkluderer LED-lamper i sort, hvitt og messing.


Eller hva med en vegglampe i gull? Hos BR har vi et stort utvalg av barnelamper - Fri frakt ved kjøp over 6kr. Handle online, bytt i alle butikker! Miffy hvit kaninlampe med dimmer. Nattlampe med batteri, hvit kanin.


Rosa vegglampe fra Ferm Living, rå.

Hvorfor ikke dekorere barnerommet med søte lamper med ulikt motiv fra Ole Brumm? Du finner både Snehvit, Askepott og Tornerose. Sist men ikke minst kan vi tilby spennende lamper med Spiderman motiv.


Vi har mange fine motiv å velge mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.