torsdag 26. august 2021

Vanntetting av betong

Norteknikk AS har spesialisert seg innen vanntetting av alle typer betong/sement konstruksjoner med Xypex produkter. Betong for vanntette konstruksjoner formulert med avanserte Sika tilsetninger (Sika Viscocrete og Sika 1) tilpasser seg individuelle design kriterier og oppfyller . Vanntett betong skal ha velgraderte tilslag av egnede materialer,.

Belagt metall fugebånd med heft til fersk betong, for vanntetting av støpeskjøter. Xypex er et unikt miljøvennlig alkaliebasert produkt for vanntetting og beskyttelse av betong. Xypex Concentrate er det mest aktive kjemiske . Vanntetting er et av fokusområdene til Teknikk.

Kontakten mellom dette spesielle belegget og betongen hindrer enhver vannlekkasje i betongstøpeskjøten. Grunnprinsippet for injeksjon er at hull bores i løsmasser, berg eller betong, og injeksjonsmidler presses inn i åpne porer og sprekker under trykk. For tetting av mur og betong, innvendig og utvendig, over og under grunn-nivå så som i kjellere, sisterner og vannreservoir, kummer, pumpestasjoner og . Div typer injeksjon masse og pakkere, tykkfilms belegg, tilsetningsstoffer og betong. Vi har en sivilingeniør som beregner og . Norsk Industrivern AS leverer forskjellige produkter og løsninger for vanntetting av betong og murkonstruksjoner.


Sementbaserte produkter som vannplugg og . Penetron brukes for permanent kapillær vanntetting, samtidig gir Penetron beskyttelse av betongen mot kjemisk påvirkning og nedbryting.

Mørtel til tetting av lekkasjer og skader i betong. Rørtettingsmansjett benyttes til vanntetting av gjennomføring av ledninger eller rør i betongplate, vegg eller . Vanntetting og beskyttelse av betongoverflater, puss og sementbasert påstøp. Som følge av sprekker og defekter i betongen hadde det oppstått lekkasjer på forskjellige steder i tunnelene og tankene i dette underjordiske . SLIPTE BETONGGULV - VANNTETTING AV BETONG. RADsystemet brukes til vanntetting av svømmebasseng, drikkevannstanker, brukonstruksjoner, . Ingeniør Habberstad AS løser utfordrende oppgaver innen vanntetting av betong og konstruktive reparasjoner av betongkonstruksjoner.


Title: Vanntetting av betong, Author: TEKNIKK, Name: vanntetting-av-betong, Length: pages, Published: 2015-07-07T00:00:00. Ytre kjeller vanntetting 2) Kjeller vanntetting 3) Horisontal tetning murverk. Betong beskyttelse og betongreparasjoner 6) Fuge tetting 7) Bad og våtrom . Thoro Betotech AS leverer Thoro produkter og anleggstjenester til industrien.


Våre kunder er offentlige foretak såvel som bedrifter. Vanntetting Av Betong - betongkonstruksjoner, entreprenørfirma, entreprenørfirmaer, entreprenørservice, entreprenørtjenester, injeksjon - Finn firmaer, adresser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.