onsdag 25. august 2021

Vannbeholder hytte

Bonuspoeng på hver krone! Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent. Den firkantede og flate konstruksjonen gjør cisternen lett å plassere. Kan også brukes som hems-cisterne.


Skrukork for påfylling.

Våre vanncisterner og vannbeholdere leveres fra anerkjente produsenter er konstruert for norske forhold. Våre produkter er robuste og tåler store . En smart og praktisk vannbeholder. Hyttespesialisten ønsker at du skal ha det bra på hytta. Stort lokk som gir enkel påfylling. Robuste vannbeholdere i størelsen - 5liter.


Vi har alt innen hytte og fritid segmentet. Godkjent for drikkevann - avgir ingen lukt eller smak.

Personlig service og kvalitetsvarer. Praktisk vannbeholder som tar liter. Mari har hele livet hatt et nært forhold til Nøttehaugen, som ligger et steinkast fra gården der hun vokste opp. Vanntank Liter Hytte. Men da hun overtok hytta etter sin grandonkel, . Dette systemet baserer seg på at dere bærer vannet inn i hytta og fyller opp en vannbeholder (dagtank) på for eksempel liter.


En vannbeholder til tur selges for 100kr. En tur vannbeholder til 100kr. Jeg har hytte uten strøm og vann, har 12V og aggregat. Her finner du våre populære vanntanker (egnet for komplette vannopplegg inne i hytta ), vannkanner og beholdere, og norskproduserte vannsisterner for . StrøMulighet for tilkobling til strøm via aggregat. LED belysning fra batteri.


Hytte med soverom og hems (sengeplasser totalt) i et meget stille og rolig hytteområde. Oppkjørte skiløyper like ved hytta , samt kun minutter til Flugonfjell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.