torsdag 22. juli 2021

Vindu ventil

Lufteventiler sikrer deg et bedre inneklima og hjelper mot fuktproblemer i huset. Jeg sjekket også tilbudet jeg fikk, og der sto det spesifisert vinduer uten ventil. Kjøper du vinduer med ferdig spalteventil har du lufting og luftsirkulasjon uten å måtte åpne vinduene eller sette inn egen ventil i veggen.


Bedre inneklima med ventil. For et godt inneklima er det viktig å sikre tilstrekkelig luftutskifting i huset. Et ventil i vinduet kan slippe inn frisk luft på en trygg måte – uten at du åpner vinduet.

Slipper inn frisk luft, men ikke smuss, støy og trekk. Monteres på vinduskarm. Se monteringsinstruksjoner på forpakningens bakside.


Dugg på ruten er et tegn på for høy luftfuktighet i rommet. Det er behov for mer ventilasjon. Det får du hvis du monterer en spalteventil i vindusrammen. En ventil i vinduet vil kunne slippe inn frisk luft, uten at du åpner vinduet.


Dette vil da være en passiv ventilering, som krever vindu ute, for å presse frisk luft inn. Alle våre leverandører kan levere ventiler i vinduet.

Legg dette til i vindu - konfiguratoren, . På forespørsel kan Frekhaug levere vinduer med ventil. Ventilristen kommer i aluminium, plast eller messing. Se Frekhaug vindusventil her!


Likevel er det også viktig at vinduer har vindusventil. Denne ventilen gir ny luft inn i huset uten at man trenger åpne opp vinduet. Samtidig er den viktig for ventilasjon til vinduets konstruksjon, spesielt om denne er i tre.


Ventiler monterer du enkelt fast på egenhånd. Norges største dør- og vinduslagerVi leverer raskt til hele landet! De aller fleste moderne vindu leveres nå uten ventiler. Våre vinduer leveres ikke standard med ventiler , men om ønskelig så kan enkelte vindusvarianter leveres med toppventil. Dette gir imidlertid en dårligere U-verdi på vinduet da en bryter karmens isolasjon og vinduet isolerer ikke like godt som før.


Tallerkenventil med 4kant ramme og 4kant karm 4x4. Vindusventil av aluminium med utvendig vannese for inn- og utadslående vindu. Ventil i overkarm er standard på alle vinduer til utvendig vegg.


En spalteventil er en enkel og sikker måte å lufte på. Det patenterte Spilvent systemet har en robust og smidig design med en enkel åpne og lukke funksjon. I vegger med brannklassifiseringskrav (branncellebegrensende konstruksjoner) oppstår det svært ofte konflikter på grunn av at man har ønske om å kunne lufte gjennom vinduer eller lufteventiler.


Dette problemet støter man ofte på eksempelvis i bygninger der man har utvendige svalganger.

FSC sertifisert trevirke. Vinduer med toppsving er enkelt og praktisk ved vasking og lufting fordi vinduet kan vendes 1grader horisontalt uten at det kommer inn i rommet. Vinduet har også luftestilling og en trygg barnesikringsmekanisme. Mer produktinformasjon . Bredt sortiment av produkter fra Ventil Uldal Vindu ( ventil.vindu) av Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Hvis ikke kan det gi både dårlig inneklima og føre til heksesot. Standard håndtak for alle vindustyper unntatt Envrider toveisvingende.


Pulverlakkert ventil kan leveres som tilvalg til de fleste NorDan produkter ved bestilling. Farge Hvit, anodisert-sølv, -brun eller -messingfarget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.