mandag 19. juli 2021

Vindskjerming i glass

Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass. Glassmester Helser finner riktig glass til deg. Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i.

Om du ønsker permanent vindskjerming, kan en vegg i glass være . Vinderskjermer i laminert, herdet glass og med solide aluminiums profiler. Det gir jo mange fordeler det da: -Fantastisk flott utsikt fra flere sider av hytta. Sol (hva var no det igjen?)Flere resultater fra terrengsykkel. Se vårt utvalg av vindskjerming i stoff og bestill en gratis befaring.


Kan leveres med klart, frostet eller sotet glass. Glassrekkverk og skyvedører er vindskjerming samtidig som du bevarer utsikten leveres i skien, porsgrunn, siljan, grenlan telemark.

Jeg ønsker tilbud på vindskjerming av glass på min veranda, helst med frostet overflate for å hindre innsyn. Om du ønsker permanent vindskjerming, kan en vegg i glass være en løsning. På toppen av gelender/rekkverk monteres stendere . Lavt gjerde når forholdene tillater det, og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt. Konstruksjonen leveres i aluminium, med laminert glass i glassfeltene.


Har en terrasse som til tider kan være litt forblåst. Har sett noen som har satt på en forhøyning av glass/plexiglass på ca cm oppe på . Med All-glass skyvedører og vendbare glassfelt kan vi tilby optimale tilleggsløsninger for. Vindskjerming og innglassing av terrasser med eksisterende tak . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Kolbotn Glass-service As på Facebook. På steder hvor det er god utsikt, er det ofte mye trekk eller vind.


For å kunne bevare utsikten og dagslyset, er en levegg i glass perfekt. Mange har flotte verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til rekreasjon og hyggelig samvær. De færreste ønsker innsyn fra naboer eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.