mandag 19. juli 2021

Tvangsoppløsning

Norges domstoler Gjeld og konkurs Konkurs Tvangsoppløsning og tvangsavvikling. Retten skal etter aksjeloven § 16-tvangsoppløse selskaper som har mangler i henhold til aksjeloven. Tvangsoppløsning Regnskapsregisteret Brønnøysundregistrene.

Høyesterettsdom klargjør om tvangsoppløsning av sameier. Høyesterett fastslår i en fersk dom at det kreves klare holdepunkter dersom lovens . Men de andre sameierne har da forkjøpsrett. En sameier kan også kreve oppløsning av sameiet.

Men jeg så i loven om dette at det stod at dersom grunnen til tvangsoppløsning ikke lenger er til stede, vil ikke en tvangsoppløsning kunne . I april mottok Sandra Lyng Haugen (28) varsel om at selskapet hun driver ville bli tvangsoppløst, om ikke regnskap for 20ble levert. Kjennelse om tvangsoppløsning av aksjeselskap. Styreformannen viste til at selskapet ikke hadde hatt interne rutiner som tilsa at . Tvangsoppløst: Gir man blaffen i å levere årsregnskap, kan selskapet til syvende og sist bli tvangsoppløst i tingretten.


Hva må du gjøre når du vil selge deg ut av eller oppløse sameiet? Ved uenighet kan tvangsoppløsning være den eneste løsningen. Skifteretten foretar en ny og tilsvarende kunngjøring før tvangsoppløsning besluttes. Hele bedrifter i Finnmark trues nå med å bli tvangsoppløst, etter at de ikke har levert og fått godkjent regnskaper sitt for 2013. En rekke av Robert Herczs selskaper på Lysaker har fått varsel om tvangsoppløsning.


Tvangsoppløsning av sameie i fast eiendom. Høyesterett avsa i 20dom i en sak som gjaldt krav om oppløsning av sameie til en fast eiendom i Kragerø . Etter sameieloven § kan en sameier kreve tvangsoppløsning av sameie. For sameie i fast eiendom innebærer dette tvangssalg av boligen. AN Hytteservice AS, med forretningsadresse på . Ved tvangsoppløsning av sameie i bolig fordeles netto samsvarende med eierbrøk.


Roxar ASA og Ocean Rig ASA risikerer å bli tvangsoppløst på grunn av manglende kjønnsbalanse i styret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.